KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Macarale personalizate  
Detalii  video  

Gama de macarale standard Konecranes este versatilă şi se poate adapta cu uşurinţă pentru majoritatea utilizărilor. Totuşi, pentru a veni în întâmpinarea necesităţilor dumneavoastră unice, uneori adaptăm macaralele pentru aplicaţii specifice.

Nu trebuie să alegeţi o macara dintr-un catalog. Ne adaptăm macaralele astfel încât să beneficiaţi de macaraua dorită pentru necesităţile dumneavoastră de ridicare.

Macarale particularizate pentru fiecare aplicaţie de ridicare

Adaptăm macaralele pentru circumstanţele dumneavoastră particulare. Poate că unitatea de ridicare trebuie protejată de anumite condiţii de mediu. Pot fi necesare măsuri tehnologice speciale pentru amplasarea podului peste zona sarcinii. Este posibil să fie necesar un dispozitiv special de prindere, precum un magnet sau o cupă, ori troliul trebuie reproiectat pentru o sarcină neobişnuită.

În majoritatea domeniilor industriale se utilizează, într-o măsură sau alta, macarale adaptate. Metalurgia oţelului necesită protecţie la căldură şi praf. În domeniul producţiei de combustibil şi energie sunt necesare, de regulă, dispozitive specifice de prindere. Industrie auto utilizează macarale speciale pentru manipularea bobinelor, imprimare şi asamblare. În domeniul mineritului şi al procesării primare a metalelor există medii speciale, cu cerinţe speciale pentru macarale.

Macaralele adaptate furnizează siguranţă şi fiabilitate

Numeroase macarale adaptate utilizează produsele noastre standard în moduri unice. Uneori, proiectăm noile elemente după dorinţă. Fiecare macara adaptată este particularizată după caz, fiind cu siguranţă soluţia de ridicare corectă pentru fiecare necesitate de ridicare.

La macaraua dumneavoastră, utilizăm soluţii tehnologice cu valoare demonstrată şi piese complet testate, pentru a asigura fiabilitatea şi siguranţa.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video