KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Macarale cu electropalan cu cablu de otel  
Detalii  video  

CXT®– Esenţa ridicării

Macaralele cu electropalan cu cablu de oţel Konecranes CXT sunt indispensabile într-o hală de asamblare sau într-o instalaţie industrială. Cu cea mai recentă tehnologie pentru îmbunătăţirea preciziei sarcinii, a versatilităţii şi a simplităţii în utilizare, macaraua CXT este lider industrial în domeniul macaralelor de interior medii şi grele.

Oriunde şi oricum aveţi nevoie, macaralele cu electropalan cu cablu de oţel CXT vă oferă o excelentă soluţie de ridicare modernă.

Creăm o soluţie numai pentru dumneavoastră.

Versatilitatea înseamnă soluţii adaptate pentru fiecare necesitate de ridicare. De exemplu, puteţi achiziţiona o unitate CXT completă sau puteţi moderniza macaraua dumneavoastră existentă cu un electropalan cu cablu de oţel CXT. În funcţie de model, echipamentul CXT poate ridica până la 80 de tone metrice. La cel mult 20 de tone metrice, modelul CXT Compact poate manipula sarcini mai uşoare.

Proiectăm, producem şi asamblăm noi înşine toate componentele cheie. Marca Konecranes asigură o macara cu electropalan cu cablu de oţel de calitate, de durată şi care va asigura beneficii companiei dumneavoastră pentru mult timp.

Macaralele cu electropalan cu cablu de oţel CXT sunt uşor de utilizat în spaţii mici

Macaraua industrială CXT este ideală în locaţii unde este dificilă utilizarea spaţiului disponibil. Funcţii inteligente cu comandă prin invertor, precum comanda balansului şi poziţionarea automată, facilitează utilizarea macaralei. Siguranţa este furnizată de frâne cu performanţe ridicate, de cabluri metalice flexibile şi de operarea de la telecomandă.

Gama adaptivă de viteze înseamnă sarcini care se deplasează cu viteză optimă, îmbunătăţind productivitatea şi reducând consumul de energie. Macaraua dumneavoastră nu este doar eficientă, dar şi ieftin de exploatat şi eficiente ecologic.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video