KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Motostivuitoare cu furca  
Detalii  video  

Motostivuitoarele cu furcă Konecranes, cu o capacitate de ridicare de 10 - 80 de tone – o modalitate inovatoare de a rezolva nevoile de manipulare a materialelor

Motostivuitoarele noastre cu furcă sunt proiectate pentru a-şi îndeplini misiunea într-o manieră cât mai eficientă şi mai rentabilă sub aspectul costurilor. În consecinţă, adaptăm deseori fiecare motostivuitor astfel încât să fie ideal pentru îndeplinirea sarcinii în condiţii grele de lucru care îl aşteaptă. Un şasiu rigid, în formă de cheson şi un sistem hidraulic cu detecţia sarcinii asigură o platformă pentru selectarea unor echipamente ideale pentru necesităţile dumneavoastră. Rezultatul este un motostivuitor cu furcă cu performanţe, o rentabilitate sub aspectul costurilor şi o durată de funcţionare excepţională.

Pentru a facilita activitatea zilnică a clienţilor noştri, oferim de asemenea o gamă de soluţii inovatoare pentru domenii industriale precum metalurgia oţelului, celuloză şi hârtie, fabrici de cherestea şi uzine de recuperare a energiei.

Eforturile noastre de dezvoltare înseamnă pentru dumneavoastră o manipulare mai eficientă a materialelor

Desfăşurăm activităţi de dezvoltare constante, pentru a ne asigura că motostivuitorele noastre cu furcă obţin cele mai bune rezultate în materie de calitate, productivitate şi rentabilitate. În consecinţă, am realizat soluţii care sporesc viteza şi eficienţa motostivuitorelor noastre cu furcă. Acestea sunt beneficii pe care le veţi aprecia sub forma unor viteze mai mari de ridicare şi de coborâre, a unei manevrări directe şi precise şi a unei excelente accesibilităţi pentru service.

Vizibilitate mai bună, design şi comenzi ergonomice

Pentru a putea lucra mai eficient şi mai sigur pe durata turelor lungi, macaragistul trebuie să dispună de un mediu de lucru excelent. Ca atare, motostivuitorele noastre cu furcă dispun, probabil, de cea mai bună cabină de pe piaţă în ceea ce priveşte vizibilitatea, designul ergonomic şi confortul. Cabina este proiectată cu ferestre mari, care oferă cea mai bună vizibilitate în toate direcţiile, iar toate comenzile sunt poziţionate confortabil, la îndemâna macaragistului, vizibile pentru acesta.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video