KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Macarale pentru santiere navale  
Detalii  video  

Realizăm de peste 50 de ani ridicări în construcţiile navale

Konecranes a îndeplinit necesităţile de ridicare ale constructorilor de nave timp de peste 50 de ani, pe toate tipurile de vreme. Cele mai importante şantiere navale din lume sunt clienţii Konecranes. Multe dintre acestea sunt de mult timp clienţii noştri; continuă să apeleze la noi, deoarece ştiu că furnizăm echipamente de ridicare şi servicii de asistenţă excelente pentru construcţia navelor.

Când un tehnician de service Konecranes ajunge la o locaţie, acesta reprezintă întreaga companie Konecranes, nu doar un departament.

Indiferent dacă şantierul dumneavoastră este mare, mic sau de dimensiuni medii, ori dacă necesităţile dumneavoastră de ridicare sunt la interior sau la exterior, Konecranes dispune de experienţa necesară pentru a înţelege priorităţile dumneavoastră de afaceri şi procesul dumneavoastră de construcţie a navelor. Oferim o tehnologie de ridicare care va spori siguranţa şi eficienţa procesului dumneavoastră de producţie, de la început şi până la sfârşit. Oferim cea mai completă gamă de echipamente de ridicare pentru construcţii navale, de la macaraua portal Goliath la palanele cu lanţ de atelier.

Intenţionaţi să construiţi un şantier naval nou sau să modernizaţi unul existent? Sau aveţi nevoie de echipamentul de ridicare cel mai adecvat pentru un anumit set de funcţii din procesul de construcţie a navelor? Contactaţi-ne acum pentru cea mai bună soluţie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video