KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Electropalane cu lant  
Detalii  video  

Electropalane cu lanţ CLX

 

Electropalanele cu lanţ CLX sunt proiectate pentru flexibilitate şi durabilitate în aplicaţii industriale. Cu viteze variabile şi o gamă de sarcini de la 60 kg la 2.500 kg (capacităţile de până la 5.000 kg vor fi disponibile ulterior), sunt extrem de versatile. Un factor de regim ridicat înseamnă că este cu adevărat durabil.

Puteţi utiliza acest electropalan la un punct de lucru, la un pod rulant sau la o macara cu braţ. Electropalane cu lanţ Konecranes CLX reprezintă o soluţie ideală pentru toate aceste aplicaţii.

 

Un electropalan mai sigur, care se manevrează bine

Panoul de control integrat asigură un acces uşor la utilizarea palanului, deci întreţinerea este simplă şi directă. Raportul de viteze de 6:1 implică derularea mai rapidă, mai sigură şi mai precisă a operaţiilor.

Întrerupătoarele electrice de sfârşit de cursă şi un limitator mecanic de cuplu de frecare vă protejează pe dumneavoastră şi palanul împotriva supraîncărcării electrice sau mecanice. Protecţia IP55 asigură protecţia palanului dumneavoastră împotriva prafului şi a apei din mediu.

Un electropalan durabil, care se adaptează conform necesităţilor dumneavoastră

Ştim că o macara reprezintă o achiziţie considerabilă şi doriţi să fie cât mai durabilă. Cu o clasificare FEM 2m, puteţi fi sigur că palanul dumneavoastră CLX va funcţiona mult timp cu performanţe în condiţii grele de lucru. Investiţia va fi durabilă, iar costul total de proprietate va fi mult mai redus pentru dumneavoastră.

Puteţi fi sigur că palanul dumneavoastră CLX va asigura ani mulţi de performanţe în condiţii grele de lucru.

Puteţi schimba poziţia palanului CLX în hala de fabricaţie şi îl puteţi utiliza în diferite scopuri. Designul său modular şi înălţimea redusă facilitează transferul pe alte căi de rulare, după necesităţi. Versiunile cu înălţime redusă, suspendare în cârlig şi cu cărucior împins sau motorizat, vă oferă flexibilitatea necesară.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video