KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Electropalane cu cablu de otel  
Detalii  video  

Electropalane cu cablu de oţel CXT

Electropalanul cu cablu de oţel CXT este produsul Konecranes cel mai frecvent utilizat. Oriunde se doreşte ridicarea a până la 80 de tone, puteţi găsi un electropalan CXT la lucru. Fiabilitatea şi versatilitatea modelului CXT au făcut din Konecranes cel mai mare furnizor de electropalane cu cablu de oţel din lume.

Ce aşteptări aveţi de la un electropalan cu cablu de oţel?

Versatilitatea înseamnă soluţii adaptate pentru fiecare necesitate de ridicare. Când dispuneţi de spaţiu suficient, utilizaţi un troliu de ridicare cu înălţime normală; când nu aveţi spaţiu, utilizaţi un model cu înălţime redusă. Disponibile ca modele cu monoşină sau cu grindă dublă; flexibilitatea este cheia. Electropalanul cu cablu de oţel CXT se adaptează la cerinţele căii de rulare şi ale construcţiei.

Aveţi nevoie de un troliu rotativ, pentru o mai mare uşurinţă în mişcare? Ce părere aveţi despre un electropalan fix, când posibilităţile de mişcare sunt mai limitate? Cablurile metalice sunt puternice, deosebit de flexibile şi optimizate pentru necesităţile dumneavoastră specifice de dispunere pe ramuri. Spuneţi-ne care sunt necesităţile dumneavoastră, iar noi vă vom oferi un electropalan care să le satisfacă.

De asemenea, Konecranes produce electropalane cu cablu de oţel pentru medii periculoase.

Un electropalan cu cablu de oţel durabil

În mod ideal, ar trebui să achiziţionaţi o macara CXT completă, pentru a asigura calitatea tuturor echipamentelor dumneavoastră de ridicare. Dar, dacă bugetul este limitat, puteţi dori să modernizaţi macaraua existentă cu ajutorul palanului CXT. Chiar dacă achiziţionaţi numai palanul, vom asigura service pentru întreaga macara, nu numai pentru piesa Konecranes.

Asiguraţi-vă că palanul dumneavoastră este în siguranţă şi mai durabil cu ajutorul serviciului nostru unic de monitorizare şi raportare la distanţă TRUCONNECT®. Unitatea de monitorizare a stării instalată la palanul dumneavoastră transmite datele de utilizare la Konecranes. Rapoartele periodice facilitează gestionarea siguranţei, a utilizării şi a întreţinerii. Achiziţionaţi pachetul complet de service TRUCARE şi ne vom ocupa de electropalan în locul dumneavoastră.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video