KONECRANES Afisari: 1118
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. C. Brediceanu, nr. 8, et. 7, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0256203514; 0722258412
-------------------------
Web: Internet
  email: office.romania@konecranes.com
  site: www.konecranes.ro

 
Echipament nuclear  
Detalii  video  

Konecranes oferă o gamă variată de macarale şi echipamente de manipulare a materialelor certificate pentru centrale energetice nucleare, precum şi un set complet de servicii pentru industrie nucleară. Echipamentele şi serviciile noastre pentru domeniul nuclear sunt proiectate pentru a reduce la minimum durata de nefuncţionare, determinând astfel o creştere semnificativă a productivităţii. Cu o experienţă de lucru de peste jumătate de secol, Konecranes proiectează şi livrează macarale pentru cele mai dificile medii din domeniul industriei nucleare.

Respectarea standardelor aferente echipamentelor pentru centrale energetice nucleare.

Echipamentul de ridicare sarcini grele pentru industrie nucleară trebuie să se poată adapta la circumstanţe extrem de solicitante, fără a afecta angajaţii, sănătatea publică şi mediul, echipamentele unităţii sau operaţiunile acestora şi fără a pierde controlul asupra sarcinilor. Centralele energetice nucleare şi alte unităţi critice de manipulare a sarcinilor necesită un echipament cu siguranţă demonstrată. Echipamentele nucleare Konecranes sunt proiectate să respecte sau să depăşească toate reglementările din domeniul nuclear, inclusiv:

• 10CFR50 Anexa B şi NQA-1 Macarale şi echipamente compatibile de manipulare a materialelor • Compatibilitate NDE - Internă • Aparate de sudură certificate AWS • Compatibile NUREG 0554, NUREG 0612, NOG şi NUM. • Unităţi de producţie certificate ISO 9001

Supersafe este cea mai recentă generaţie de macarale individuale rezistente la erori. Aceasta depăşeşte cerinţele internaţionale setate.

Servicii pentru completarea productivităţii şi a siguranţei echipamentelor nucleare

Oferim servicii de întreţinere, modernizare, consultanţă şi piese de schimb pentru macarale nucleare. Mai mult, nu furnizăm aceste servicii numai pentru echipamentele furnizate de Konecranes, ci şi pentru toate celelalte mărci de echipament nuclear.

Vizualizaţi oferta noastră de echipamente nucleare şi contactaţi Konecranes pentru a vă procura macarale şi echipamente de manipulare a materialelor care corespund necesităţilor dumneavoastră de siguranţă şi performanţă.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video