Knox Design - Amenajari interioare all inclusive, Bucuresti Afisari: 1514
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Mitrita St. Constantinescu, Nr.7, (Zona Hala Traian, 5 minute de Piata Unirii), Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0314364559; 0773328190
-------------------------
Web: Internet
  email: office@knoxdesign.ro; office@interiordesigner.ro; office@artdecozone.ro
  site: www.knoxdesign.ro

 
Amenajari interioare  
Detalii  video  

Knox Design te poate ajuta cu amenajarile interioare complete ale casei tale.

Indiferent daca e nevoie de instalatii electrice, termice, sanitare sau de tencuit, zugravit, montaj gips carton, tapet sau parchet, noi ne putem ocupa de orice proiect complet.

Alaturi de o echipa dedicata de specialisti in finisaje interioare cream amenajari interioare de la A la Z, pline de detalii personalizate executate cu mare atentie dupa planuri de executie.

De la spatii comerciale, restaurante sau case in patrimoniu pana la apartamente, am lucrat cele mai diverse amenajari, mandrindu-ne de fiecare data ca preferam sa punem accentul pe calitate si nu pe cantitate.

Dupa finalizarea amenajarilor interioare complete, locuinta ta e goala si trebuie mobilata si decorata conform proiectului tau personal de design interior.

Este momentul sa iti fie livrate si montate mobila la comanda si decoratiunile personalizate. In cazul in care ai optat pentru pachetul complet de amenajari all inclusive cu firma noastra, toate acestea se sincronizeaza fara stres si bataie de cap pentru tine, coordonate chiar de noi.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video