Kidolino, Gradinita & After School - Bucuresti Afisari: 988
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 506
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Scoala Herastrau, Nr. 11, sector 1, Bucuresti (intrare din str. Nicolae Caramfil), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722731981
-------------------------
Web: Internet
  email: ioana.cosmescu@kidolino.ro; contact@kidolino.ro
  site: www.kidolino.ro

 
Activitati optionale  
Detalii  video  

Cursuri de sah pentru copii

Sahul reprezintă cea mai bună modalitate de a exersa gândirea logică. Pentru un copil, sahul înseamnă mai mult decât un joc.

 Ateliere de LEGO

Cel mai popular program al Young Engineers face cunoştinţă copiilor din şcoala primară (clasele I – V) cu principiile de bază ale matematicii, ştiinţei şi ingineriei. 

Ateliere de actorie in limba engleza

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare in limba engleza, adresat copiilor si adolescentilor. Cursurile sunt sustinute de un trainer actor cu o vasta experienta internationala

 Cursuri de dans cu Magic Steps

Deschisa in Vara anului 2006, Scoala de Dans Magic Steps este prima Scoala de Dans care se adreseaza cu precadere copiilor.

Cursuri de chitara cu Rockschool

Activităţile şcolii noastre au un aspect profund educaţional şi constau în studierea directă, cu accent pe practică, a instrumentelor muzicale specifice muzicii rock/pop. 

HELEN DORON EARLY ENGLISH

Copiii se nasc cu abilitatea de a asimila ușor și repede limbile. Helen Doron Early English dezvoltă această flexibilitate pentru a preda copiilor limba engleză în mod natural

Curs de pian

Cursul de pian se desfasoara individual, abordandu-se piese din toate categoriile muzicale, tinand cont de capacitatea de invatare a elevului si preferintele muzicale proprii. 

Curs de arte martiale

Artele Martiale, inseamna disciplina , respect si onoare, copii invata cum trebuie sa manace sanatos fructe si legume, foarte important pozitia corpului, coloana vertebrala dreapta, umerii, capul, bratele si picioare.

 
Galerie foto (6)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6]
Prezentare video