JUDECATORIA FOCSANI Afisari: 3081
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Judecatorii, parchete, tribunale Vizitatori: 1563
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Republicii, nr. 96, Focsani, judetul Vrancea
-------------------------
Phone: Telefon
  0237214000; 0237615764
-------------------------
Web: Internet
  email: jud-focsani@just.ro
  site:

 
Detalii activitate

Judecatoria Focsani functioneaza ca instanta de fond pe raza teritoriala a Tribunalului Vrancea, respectiv a Curtii de Apel Galati; sediul se afla in aceeasi cladire cu cel al Tribunalului Vrancea in mun. Focsani, str, Cuza-Voda, nr. 8, jud. Vrancea.

 

Adresa Judecatoriei FOCSANI este: mun. Focsani, str. Republicii, nr. 96, jud. Vrancea.

 

Telefon: 0237/214000

 

Fax: 0237/615764 0237/214000

 

E-mail: jud-focsani@just.ro

 

Activitatea Judecatorie Focsani este circumscrisa la judecata in prima instanta a cauzelor de natura civila,comerciala si penala potrivit distinctiilor dupa competenta materiala stabilita prin legile procedural civila, respectiv penala. Competenta functionala este completata si cu activitatile judiciare atribuite prin lege instantelor de executare; atat in materie civila, cat si in materie penala Judecatoria Focsani, fiind instanta de executare, context in care are spre solutionare cauzele din materie civila care implica controlul judiciar al fazei de executare silita a hotararilor judecatoresti. In materie penala are spre solutionare cauze care vizeaza punerea in executare a hotararilor penale definitive, cat si a incidentelor ivite in cursul executarii acestora.    

 

La nivelul instantei, in mod constant functioneaza zilnic 3- 4 complete de judecata, în 2 timpi.

Completele de judecata de la timpul I functioneaza începând cu ora 9,00, iar cele de la timpul II, începând cu ora 12,30.

 

În cadrul Judecatoriei Focsani functioneaza Sectia Civila si Penala, urmare a înfiintarii acestora prin Hotarârea nr. 433/07.12.2006 a Consiliului Superior al Magistraturii si respectiv a Hotarârii Colegiului de conducere al Judecatoriei Focsani nr. 21/10 mai 2007 de repartizare efectiva a judecatorilor pe sectii.

În prezent, din Sectia civila fac parte 14 judecatori (inclusiv Vicepresedintele instantei si Presedintele Sectiei Civile), iar din Sectia penala fac parte 7 judecatori (inclusiv Presedintele instantei, Presedintele Sectiei Penale si judecatorul delegat la Penitenciarul Focsani).

Galerie foto
[Image #1]
 
Curti de apel romania  |  Judecatorii parchete tribunale  |  Proceduri executare silita  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.