JUDECATORIA BRASOV Afisari: 2014
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Judecatorii, parchete, tribunale Vizitatori: 1120
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. 15 Noiembrie, nr. 45, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268419615; 0268413706
-------------------------
Web: Internet
  email: jud-brasov@just.ro
  site:

 
Detalii activitate

Judecatoria Brasov îsi desfasoara activitatea, alaturi de Tribunalul Brasov, în sediul situat pe str. 15 Noiembrie, la nr. 45, într-o cladire cu trei nivele, aflata în administrarea operativa a Ministerului Justitiei. 

 

Adresa Judecatoriei BRASOV este: MUNICIPIUL BRASOV, B-DUL 15 NOIEMBRIE NR.45, COD POSTAL 500097

 

Telefon: 0268/419615;0268/413706

 

Fax: 0268/413706

 

E-mail: jud-brasov@just.ro

 

În perioada 2002-2005 au fost executate lucrari de consolidare, reparare si refunctionalizare a spatiilor existente, fapt ce a permis, dupa darea în folosinta si a birourilor de la mansarda cladirii, o utilizare mai buna a suprafetelor destinate activitatii personalului instantei, precum si, sub aspectul numarului de persoane, o moderata descongestionare a birourilor. Receptia finala a lucrarilor a avut loc în luna ianuarie 2005. 

 

În prezent, din punct de vedere functional, cladirea în care îsi are sediul Judecatoria Brasov se prezinta ca un edificiu relativ modern, dotat, la nivelul spatiilor destinate desfasurarii activitatii instantei cu mobilier functional, infrastructura pentru conectarea în retea a echipamentului IT etc.

 

Spatiul care-i revine Judecatoriei Brasov pentru desfasurarea activitatii este împartit într-un numar de 3 sali de judecata, 1 sala destinata sedintelor Camerei de Consiliu (comuna cu Tribunalul Brasov), 3 spatii destinate arhivei (civila, penala si cea pasiva), precum si 27 de birouri pentru personalul instantei, la care se adauga spatiile anexe (holuri, dependinte etc).

Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Cod postal  |  Judecatorii parchete tribunale  |  Lucrari infrastructura  |  Mobilier birouri  |  Mobilier functional  |  Mobilier holuri  |  Mobilier modern  |  Sali de judecata  |  Spatii de birouri  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.