Janina Art Design, Bucuresti - Constructie de scafe, forme din gips carton Afisari: 914
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 2694
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Aleea Ilioara, Nr. 3, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722272170
-------------------------
Web: Internet
  email: janinadesign@gmail.ro
  site: www.janinadesign.ro

 
Placocem , Betopan, Betonyp  
Detalii  video  

Compania Janina Art Design executa si montaj cu placi placocem, betopan, betonyp:

Placile placocem, betopan permit realizarea de lucrari in toate tipurile de spatii, cu exceptia celor care prezinta o temperatura negativa. Placile sunt foarte indicate pentru spatiile cu umiditate ridicata sau in cele in care peretele poate intra in contact cu apa.

Placa placocem,betopan poate fi utilizata la inchiderile exterioare indiferent de functiunea cladirilor, fiind un materialul indicat in realizarea solutiilor de montaj uscat, datorita rezistentei la socuri mecanice si la umiditate. Conform determinarilor specifice, placile placocem,betopan nu sufera degradari in urma ciclurilor de inghet-dezghet, de asemenea, incercarile climatice, treceri prin temperaturi extreme intr-un interval de timp scurt, nu lasa vreo urma asupra lor. Placile pot primi orice finisaj exterior, ajutand astfel la rezolvarea estetica a fatadelor. Vopselurile de exterior, tencuielile colorate sau nu, subtiri sau clasice, placajele uscate sau umede, sunt solutii care se adapteaza rapid la suportul alcatuit din suprafetele netede ale acestor panouri.

Betonyp - Placi de beton armate cu aschii de lemn

 

Placile de beton armate cu aschii de lemn sunt placi produse In prese netede din material lemnos, aschii de lemn, cu adaos de liant (ciment portland) si aditivi chimici pentru aplicatii în industria constructiilor. Principalele proprietati ale placilor betonyp sunt: incombustibile (B1 conform cu standardul DIN 4102); rezistente la apa; rezistente la atacul ciupercilor; fara formaldehide si azbest. In constructii placile betonyp se folosesc la realizarea urmatoarelor lucrari: cofraje pierdute, îmbracarea fatadelor, îmbracarea peretilor interiori, protectie antiincendiu, placarea podelelor, pereti interiori/exteriori rezistenti la sarcina, podele rezistente la sarcina, tavane suspendate/rezistente la foc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video