International Alexander - Transporturi rutiere, aeriene, maritime, feroviare si ADR, Arad Afisari: 1183
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 731
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Memorandului, Nr.10, Arad, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0765595827; 0357421821
-------------------------
Web: Internet
  email: office@international-alexander.ro
  site: www.international-alexander.ro
  facebook: IAHolding/

 
International Alexander - detalii firma  
Detalii  video  

Holdingul International Alexander este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2003, avand sediul social in Arad.

Compania noastra a devenit un furnizor independent de transport si logistica (3PL), cu accent pe sprijinirea clientilor nostri cu activitati generatoare de plus valoare in vederea imbunatatirii operatiunilor aferente lantului de aprovizionare.

Echipa. Cu peste 1000 de angajati, compania este specializata in furnizarea de servicii complexe de logistica si transport clientilor din industriile automotive si de tehnologie.

Evolutie. De la infiintarea companiei in 2003, cifra de afaceri a inregistrat cresteri constante.

In 2018, cifra de afaceri a fost de aproximativ 70 de milioane de euro, la aceasta contribuind strategia noastra de diversificare a tipurilor de servicii, precum si de atragere de noi clienti.

Holdingul International Alexander se concentreaza pe implementarea strategiilor de business si operatiuni ce faciliteaza dezvoltarea durabila a organizatiei si care au un impact pozitiv asupra mediului si comunitatii locale.

Obiecte principale de activitate: servicii de transport rutier, servicii de transport aerian si maritim, depozitare, managementul recipientelor (spalarea si mentenanta cutiilor), servicii express, servicii integrate de logistica si real estate.

Inca din 2003, echipa International Alexander ofera servicii premium clientilor din industria automotive.

Compania a investit in dezvoltarea infrastructurii si bazei de cunostinte pentru a raspunde cerintelor specifice privind optimizarea lantului de aprovizionare in industria automotive.

Programele de Imbunatatire a Proceselor si a Costurilor sunt create pentru toate serviciile integrate astfel incat sa asigure desfasurarea eficienta a operatiunilor si beneficierea de catre clientii nostri a ultimelor solutii si tehnologii in domeniu.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video