Interlink Group - Echipamente IT second hand, noi si refurbished, Bucursti Afisari: 297
Categorie: COMERT >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 646
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sfanta Treime, Nr. 14, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0316207324; 0731226906; 0733063478
-------------------------
Web: Internet
  email: office@interlink.ro
  site: www.interlink.ro

 
Interlink Group - detalii firma  
Detalii  video  

Interlink Group este o companie nationala ce a luat nastere în 1997 cu gândul de a satisface nevoile cât mai multor clienti în materie de echipamente IT la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, am devenit importatori directi ai produselor comercializate, a crescut numarul angajatilor si încetul cu încetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii". Am ajuns în 2016 cu o echipa de 30 de oameni specializati cu ajutorul carora am ajuns la o cifra de afaceri de peste 2 mil euro. Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim peste 99% din clientii nostri, având anual un portofoliu de peste 10.000 de clienti care apeleaza la serviciile si produsele noaste.

CURIERAT RAPID

Pentu a fi cât mai aproape de clientii nostri, oferim transport gratuit clientilor ce achizitioneaza produse ce depasesc suma de 150 lei. Trimitem coletele prin cele mai renumite firme de curierat rapid de pe piata interna. Astfel produsele noastre ajung oriunde în tara cu ajutorul celor de la FAN COURIER, NEMO EXPRESS si GLS. Toate comenzile ajung la clientii nostri în 24, maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

IMPORT / EXPORT

Primul import de echipamente IT a fost facut în 1997. De atunci si pâna în prezent sunt lider pe piata nationala de echipamente IT second hand si refurbished, importând direct de la sursa, fara alti intermediari. Interlink Group importa lunar mii de produse second hand si refurbished ce sunt comercializate dupa teste îndelungate, facute de specialistii nostri pentru a multumi clientul.

EURO 200

Din anul 2005 InterLink Group face parte din programul Guvernamental Euro 200, unde impreuna cu statul ajutam copii fara posibilitati, pentru a fi in pas cu tehnologia si totodata sa aibe acces la informatii si educatie. Facem fata cu brio acestui program cu o experienta de 11 ani timp in care am facut peste 25.000 de copii fericiti.

REFURBISHED - WINDOWS GRATUIT

Pe langa echipamentele noastre IT second hand, comercializam si produse refurbished. In comparatie cu produsele second hand, cele refurbished beneficiaza de 36 de luni garantie si Windows Gratuit. Acesta poate fi Windows 10 Home si Windows 10 Pro.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video