INSTITUTUL NATIONAL DE ADMINISTRATIE Afisari: 3587
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Ministere si institutii de interes public Vizitatori: 1430
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Eforie, nr. 5, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213127715; 0213145056
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.ina.gov.ro

 
Detalii activitate

Institutul National de Administratie (INA)

 

Într-o organizatie, cea mai valoroasa resursa este cea umana, de aceea investitiile în oameni si-au dovedit eficienta prin  rezultatele deosebite pe termen lung si mediu.Pornind de la aceasta idee, Agentia Nationala a Functionarilor Publici îsi  reafirma începând cu anul 2011 suportul si implicarea în dezvoltarea unui corp profesionist de functionari publici prin implementarea unor programe de formare eficiente la nivel central si local, ca pârghii ale procesului de dezvoltare continua a administratiei publice din România.Pornind de la ideea ca administratia publica este o suma a oamenilor care desfasoara diferite activitati în folosul altor oameni, oferta de formare a institutiei pe  care o reprezint este de o importanta considerabila, caci, oricât de bine organizat ar fi un sistem si oricât de buna ar fi legislatia, fara existenta unor oameni competenti, acesta nu ar avea nicio viabilitate.

Se stie ca în orice organizatie, oamenii reprezinta baza oricarui progres. Administratia publica româneasca are nevoie de oameni eficienti, de profesionisti care sa contribuie  la un progres evident al tuturor structurilor, fie la nivel local, fie la nivel central. Dar, niciun progres nu se obtine în mod automat. E nevoie de oameni care sa-l duca la bun sfârsit, oameni care sa creada în el si sa transforme ideile în rezultate. Acestora trebuie sa li se ofere sanse sa învete, sa compare si sa asimileze valori si standarde noi si apoi sa le transmita mai departe. Aceasta este misiunea noastra în ceea ce priveste formarea si perfectionarea – profesionalizarea capitalului uman prin oferirea de cursuri si programe la standarde ridicate! Experienta noastra în demersuri ce tin de instituirea unui management public performant este chiar cartea de vizita care ne recomanda!

Oferta de formare  propusa de ANFP, pe care o puteti consulta în sectiunea corespunzatoare din site, raspunde necesitatii de formare continua a personalului din administratia publica, dar si a altor persoane interesate, asigurând un fundament de competente reformei administratiei publice din România.

Va invit asadar, sa consultati periodic ofertele noastre de formare, convins fiind ca veti regasi printre ele acele programe de pregatire care sa contribuie în mod real la construirea sau consolidarea carierei dumneavoastra profesionale.  

Galerie foto
[Image #1]
 
Cursuri management mediu  |  Dezvoltare site  |  Dezvoltarea carierei  |  Implementarea unui sistem  |  Management programe  |  Programe de formare   |  Resursa umana  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.