Impact Developer & Contractor - Dezvoltator imobiliar Afisari: 1350
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 557
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 172 - 176, (Willbrook Platinum Business and Convention Center), Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212307570; 0212307571; 0212307572
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@intact.to
  site: www.impactsa.ro
  facebook: ImpactSA/

 
Greenfield Baneasa  
Detalii  video  

Cartierul îmbratisat de padure

Cel mai inalt standard de locuire pe segmentul accesibil

Situat în Sectorul 1 al Bucurestiului, în vecinatatea Padurii Baneasa, Greenfield Baneasa aduce o combinatie unica de arhitectura moderna minimalista, stil de viata exceptional si un peisaj natural spectaculos. Locatia unica, reprezentata de un mediu linistit si calitatea superioara a aerului, caracteristici identificate de regula într-un oras de munte cu o altitudine de peste 1000 m, fac din Greenfield Baneasa locul ideal pentru familii cu copii, iubitorii de activitati în natura si, în general, pentru oamenii interesati de un stil de viata sanatos.

600.000 mp

SUPRAFATA TEREN

Situat în zona de nord a Capitalei, în Sectorul 1, încadrat pe doua laturi de padure: Padurea Baneasa.

6.839

APARTAMENTE

Cu 1, 2, 3 sau 4 camere. Pâna în prezent au fost construite 2.548 de locuinte. Peste 6.000 de oameni locuiesc deja în Greenfield.

2007 – 2031

DEZVOLTARE

Peste 200.000 mp deja construiti si 500.000 mp, planificati pentru cladiri rezidentiale si comerciale. Proiectul foloseste materiale atent selectate si solutii tehnice de înalta calitate si eficienta.

800 mil €

VALOAREA PROIECTULUI

Greenfield, cea mai mare dezvoltare rezidentiala din Bucuresti este pe pe punctul de a deveni noua referinta in materie de faclitati rezidentiale.

5

FAZE DEZVOLTARE

Primele 3 faze au fost finalizate pâna în 2019. Fazele 4 si 5 urmeaza sa fie dezvoltate pâna la finalul anului 2031.

DESPRE PROIECT

DEZVOLTARE INTELIGENTA

Greenfield este dezvoltat folosind solutii de constructie standardizate si moderne, care permit eficientizarea costurilor, obtinând în acelasi timp performante energetice ridicate. Planificat în mod responsabil si sustenabil, cartierul include: un sistem de colectare selectiva si gestionare a deseurilor, iluminat eficient al strazilor si în interiorul blocurilor si recuperarea si gestionarea apei folosite.

CADRU NATURAL IDEAL

Îmbratisat de 900 ha de padure seculara, chiar in Sectorul 1, Greenfield este pe cale sa devina cea mai mare dezvoltare integrata din Bucuresti, un adevarat oras al viitorului. Cei 900 ha de padure alaturi de spatiile verzi strategic integrate în ansamblu, ofera cartierului o calitate exceptionala a aerului. Comunitatea Greenfield contribuie activ la dezvoltarea cadrului natural, prin actiuni de plantare de copaci, atât în interiorul cartierului, dar si în Padurea Baneasa.

FACLILITATI EXTINSE

Scoala de stat, gradinita de stat, strip mall, spa, piscina interioara si exterioara, supermarket si banca, resturante, terminal STB – câteva facilitati în noul centru comunitar, dezvoltat pe o suprafata de 32.000mp. În prezent, cartierul beneficiaza de doua cai de acces, de sistem de transport privat pe 3 rute, scoala privata, locuri de joca pentru copii, parcuri, terenuri de sport, centru medical, supermarket, ATM, cabinete medicale, salon de înfrumusetare.

ECHILIBRUL PERFECT ÎNTRE CONFORT SI NATURA

Greenfield este oaza ta de liniste si relaxare. Într-un cadru natural veritabil, cu o arhitectura contemporana, definita de linii clare si suprafete netede, ansamblul ofera rezidentilor sai finisaje impecabile, dotari si facilitati multiple. Greenfield înseamna relaxare, liniste si confort în mijlocul naturii. Prestigiul cartierului este întregit de calitatea vietii, data de padurea care îl înconjoara, de un cartier estetic, cu design unitar si de puterea unei comunitati unite, responsabile, care vegheaza la protejarea florei si faunei din zona.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video