Horeind Bucuresti - Service echipamentele spalatorii, curatatorii Afisari: 1631
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 647
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Prutului, 82A, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0744344402
-------------------------
Web: Internet
  email: office@spalatorii-textile.ro
  site: www.spalatorii-textile.ro

 
Tunel de spalare  
Detalii  video  

 Fisa tehnica:PROSPECT ECOTUNEL.pdfTUNEL.pdfCATALOG PRODUSE GIRBAU.pdfDescriere produs:

Proces mecanic inedit, eficienta maxima, optimizarea spalatului, fiabilitatea si flexibilitatea gestiunii.

Pentru a raspunde la necesitatiile pietii, sectorul spalatorie s-a adaptat la necesitatiile clientiilor sai : noi tesaturi, noi procedee , noi necesitati de productie, exigente sanitare in cadru spitalelor, hotelurilor, etc.

GIRBAU a dezvoltat o masina capabila sa raspunda la toate exigentele prezente si sa se adapteze la cerintele viitoare ale pietii.

Sistemul modular permite tunelului de spalare TBS- 50 sa se adapteze la toate tipurile de instalatii (hoteluri, spitale, spalatorii industriale, etc). Versatilitatea si flexibilitatea sa transforma tunelul de spalare TBC - 50 intr-o investitie pentru prezent si pentru viitor.Girbau va invita a descoperi diferenta.

Proces mecanic inedit

Constructia ingrijita a tuturor componentelor sale.Masina de constructie foarte robusta si simpla.Rigiditate structurala la incovoiere prin bare longitudinale si la torsiune prin inele perimetrale.Rulmenti suport la deschiderile intrare si iesire, localizati in afara zonei de umiditate.Motorizare, pinion si coroana, la partea frontala, in afara zonei de umiditate.Motor controlat prin Inverter (variator de frecventa).Cerinte minime de instalare economisand timp si bani.

Eficienta maxima

Transferul incarcaturii prin deschiderea centrala.Diametru maxim al deschiderii de transfer.Actiune mecanica importanta obtinuta prin sapte pale de batere in fiecare tambur.Separarea totala a bailor prin garnitura dubla intre fiecare modul. Incalzirea directa in fiecare modul de spalat cu amortizoare de zgomot incorporate.Patru intrari de dozaj independente pentru fiecare modul.Efect minim in mediu natural.

 

 Optimizarea spalatului.

Fiecare modul incorporeaza un tambur si o cuva, cu o capacitate de incarcare de 50kg lenjerie (raport 1:45).Bai contra - curent sau in favoarea curentului in intregime prin exterior.Fiecare model poate fi echipat cu : o cutie de nivel, un senzor de nivel, o sonda de temperatura, un sistem de incalzire, patru intrari produs, doua intrari apa, doua scurgeri, doua conducte si doua pompe de recirculare.Reglarea si controlul diferitelor bai si a nivelurilor lor. Fiecare modul are instalat o sonda de temperatura.

Flexibilitatea gestiunii.99 Programe de spalare si 999 coduri clienti.PC in bordul central independent de tunelul de spalat, cu un control efectiv al productiei realizate.Vizualizare si control in timp real al tuturor loturilor de rufe in proces, temperatura fiecarei bai si diferitelor dozari.Alarme si mesaje pe ecran, cu protectie totala contra operatiilor eronate si introducerii de parametrii incorecti.Pana la 9 programe interne auxiliare pentru functionare fara PC.

Constructia tunelului de spalat TBS- 50 este asigurata in conformitate cu cele mai exigente cerinte ale standardelor mondiale in termeni de siguranta. Dispune de certificat CE (Comunitatea Europeana). 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video