Horeind Bucuresti - Service echipamentele spalatorii, curatatorii Afisari: 1631
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Echipamente pentru hoteluri, restaurante Vizitatori: 647
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Prutului, 82A, Voluntari, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0744344402
-------------------------
Web: Internet
  email: office@spalatorii-textile.ro
  site: www.spalatorii-textile.ro

 
Service echipamente  
Detalii  video  

Conceptul HOREIND de SERVICE presupune sprijin cu cel mai inalt nivel de specializare pentru a oferi:

 

  • – Serviciul de asistenta tehnica: va prezentam o solutie rapida si eficienta la problemele care apar la orice defectiune a echipamentului.

 

  • – Instalarea si punerea in functiune a echipamentelor: asiguram verificarea conformitatii cu conditiile dumneavoastra de instalare, planificarea si livrarea echipamentelor in concordanta cu cerintele clientului, instalarea si efectuarea testelor si diagnosticilor corespunzatoare, pentru punerea in functie. Oferim toate informatiile necesare pentru utilajele pe care le instalam, atat din punct de vedere al functionarii cat si al sigurantei.

 

  • – La SERVICE HOREIND contam intotdeauna pe un numar mare de piese de schimb pe stoc impreuna cu un sistem de gestiune computerizat,  astfel incat garantam ca va putem oferi un serviciu de cea mai inalta calitate, in cel mai scurt timp posibil.

 

  • – Scopul nostru principal este satisfacerea dumneavoastra deplina! Pentru a putea face minimizarea costurilor de intretinere.

 

  • – Dispunem de o echipa completa de tehnicieni calificati, instruiti in fabricile companiilor producatoare de utilaje, pe care le reprezantam in exclusivitate in Romania si care desfasoara permanent cursuri de actualizare. Acest lucru ne permite sa va garantam intotdeauna cel mai bun serviciu posibil. De asemenea, va punem la dispozitie SERVICIU CLIENTI, unde puteti contacta personalul nostru tehnic pentru orice incident din spalatorie al utilajului.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video