Helios F&N Logistik Transport - Transporturi rutiere de marfuri si servicii de mutare, Arad Afisari: 281
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Transport marfa, containerizat, mobilier Vizitatori: 157
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sat Zimnacuz, Nr.449, Zimndcuz, judetul Arad
-------------------------
Phone: Telefon
  0257256031; 0257275850
-------------------------
Web: Internet
  email: info@helios-transport.com
  site: www.helios-transport.com
  facebook: vantaiheliostransport

 
Inchirieri stivuitoare  
Detalii  

Stivuitoare ieftine Stivuitoare Stivuitoare Masini de depozitare 1-30 tone Ieftine

Serviciul de închiriere de stivuitoare este în prezent foarte popular datorita comoditatii si costului redus al închirierii unui stivuitor , ajutând companiile sa reduca costurile ridicarii, mutarii, mutarii depozitelor si depozitelor.

Stivuitorul este un tip de vehicul folosit pentru a transporta marfuri de multe dimensiuni si încarcaturi grele cu usurinta si rapiditate. Este o masina-unealta care creste eficienta muncii. Prin urmare, se poate observa ca acesta este un vehicul popular pentru încarcarea si descarcarea marfurilor si a masinilor grele.

În activitatile comerciale ale întreprinderilor, exista multe tipuri de bunuri si mobilier de dimensiuni mari. Cu greutatea de la câteva sute de kilograme, la zeci de tone. Este imposibil sa folositi puterea transportatorului. Chiar si utilizarea unor mijloace gresite poate provoca neglijenta si daune ireparabile.

În acest caz, cel mai optim mod este de a folosi un stivuitor specializat. Prin urmare, din ce în ce mai multi oameni cauta sprijinul serviciilor de închiriere de stivuitoare datorita confortului si sigurantei ridicate. Acest lucru va va economisi mult timp, efort si bani cheltuiti pentru alte activitati comerciale pentru a genera profituri mai mari.

Daca aveti nevoi, va rugam sa contactati linia fierbinte pentru sfaturi

Continut Ascunde ]   

  • Serviciu de închiriere stivuitoare la pachetul ieftin Helios Transport
    • Închiriere stivuitoare de marfa - descarcare containere
    • Închiriere stivuitoare, ridicare grea
    • Închiriere de stivuitoare pe ora
    • Închiriere de stivuitoare pe zi, luna, an, pe termen scurt - lung
    • Pachet de închiriere stivuitoare la pret ieftin
  • Procesul de închiriere de stivuitoare la Helios Transport
  • Tipuri de stivuitoare furnizate de Helios Transport
    • Transpalet manual
    • Stivuitoarele electrice stau la volan, conduc la picioare
    • Stivuitor cu ulei
    • Stivuitor cu motor cu ardere interna
    • Elevator electric cu foarfece, autopropulsat
    • Stivuitor hidraulic, pneumatic, cu brat de ridicare
  • De ce sa alegeti serviciul nostru de închiriere de stivuitoare
  • Lista de preturi pentru serviciul de închiriere de stivuitoare la Helios Transport
  • Unele proiecte de închiriere de stivuitoare în zone
  • Imagini de închiriere de stivuitoare la Helios Transport

Serviciu de închiriere stivuitoare la pachetul ieftin Helios Transport

Închiriere stivuitoare de marfa - descarcare containereHelios Transport ofera servicii suplimentare de închiriere de stivuitoare pentru a sprijini cel mai bine miscarea marfurilor de volum si dimensiuni mari care nu pot fi realizate de puterea umana.Pachetele mari sunt adesea ambalate de producatori pentru o miscare usoara si acest lucru este dificil pentru conuri, dar cu serviciul nostru de descarcare a containerelor veti rezolva aceasta problema pentru dvs.Închiriere stivuitoare, ridicare grea

Pentru a satisface cel mai bine serviciul de ridicare a masinilor si echipamentelor, Helios Transport a echipat mai multe tipuri de stivuitoare cu echipamente moderne de ridicat, care sunt convenabile pentru multe terenuri diferite, potrivite pentru transportul tuturor tipurilor de masini., Echipamente voluminoase din fabrica, volum mare.

Închiriere de stivuitoare pe ora

Închirierea de stivuitoare pe ora este cea mai rezonabila solutie pentru persoane fizice si companii atunci când este nevoie sa ridice marfuri grele, voluminoase, dar nivelul financiar nu este suficient pentru a detine un vehicul pentru ei însisi.Satisfacând nevoile clientilor, serviciile de închiriere de stivuitoare sunt destul de diverse, cu multe forme diferite: închiriere de stivuitoare pe ora, zi, luna, an .... În care închirierea de masini pe ora, pe luna este populara. forma.

Închiriere de stivuitoare pe zi, luna, an, pe termen scurt - lung

Ca solutie, clientii pot angaja stivuitoare pentru a ridica si muta utilaje si constructii pe termen lung, sau ridica si coborî containere de marfa cu cantitati mari si greutati pentru multe zile. Aceasta solutie îi va ajuta pe clienti sa economiseasca mai mult din costuri si, în acelasi timp, puteti fi flexibil si controla timpul închirierii masinii.

Pachet de închiriere stivuitoare la pret ieftin

Stivuitorul este un vehicul si un dispozitiv mecanic folosit pentru ridicarea si deplasarea oamenilor, sculelor si echipamentelor care lucreaza în pozitii înalte si greu accesibile.Cu caracteristica principala de a ajuta la ridicarea oamenilor si a echipamentelor la o anumita înaltime, stivuitoarele sunt utilizate în multe cazuri, cum ar fi: taierea copacilor, reparatia electrica, luminile stradale, lucrarile de întretinere si constructii, etc. lupte, salvare de urgenta, teatru de arta, fotografie.

Procesul de închiriere de stivuitoare la Helios TransportPasul 1: alegeti un model de stivuitor care sa se potriveasca nevoilor si scopurilor dvs.

  • În primul rând, pentru a utiliza tipul potrivit de stivuitoare pentru a îmbunatati productivitatea, companiile de transport trebuie sa învete si sa planifice sa închirieze un stivuitor bun. Daca ridica marfuri usoare în mediul fabricii, întreprinderile pot alege stivuitoare electrice, în timp ce ridica marfuri grele pe terenuri în miscare dificile, întreprinderile pot acorda prioritate alegerii stivuitorelor diesel.
  • La acest pas, daca nu aveti experienta, angajatorul de masini trebuie sa discute în mod special cu membrii pentru a alege tipul corect de camion, cu încarcatura potrivita pentru a evita risipa sau prea mic pentru a putea ridica marfuri si produse. .

Pasul 2: alegeti o unitate de închiriat stivuitoare de renume în Nam Dinh

  • Atunci când este nevoie sa închiriati un stivuitor, întreprinderile nu pot ignora alegerea unei unitati de închiriere de stivuitoare de renume. Deoarece o unitate de închirieri auto cu reputatie care primeste încrederea clientilor va oferi cu siguranta produse de calitate, cu o origine clara, împreuna cu preturi rezonabile de închiriere auto.

Pasul 3: Solicitati o oferta de la furnizor

  • Închirierea de stivuitoare este o solutie rentabila pentru companii. Prin urmare, aflarea cât costa închirierea unei masini pentru a cere un pret de la un furnizor este urmatorul pas important în procesul de închiriere de masini. Retineti, atunci când solicitati un pret de la o companie de închirieri auto, este necesar sa specificati tipul de masina de închiriat, formularul de închiriere pentru a primi pretul detaliat.

Pasul 4: Verificati masina

  • Dupa primirea pretului, daca sunteti de acord cu costul închirierii, afacerea va continua sa inspecteze masina. Inspectia vehiculului include verificarea documentelor, originea vehiculului. Este posibil sa solicitati un test drive pentru a detecta prompt erorile pentru reparatii urgente, pentru a evita afectarea procesului de utilizare dupa închiriere.

Pasul 5: examinati contractul de închiriere auto

  • Dupa primirea pretului, daca clientul este de acord, cele doua parti vor conveni asupra conditiilor contractului. Contractul include prevederi care specifica responsabilitatile ambelor parti.

Pasul 6: Semnati contractul de închiriere si primiti masina

  • Dupa verificarea masinii, acceptând pretul de închiriere pentru a alege masina potrivita pentru afacere, va semna un contract de închiriere masina. Dupa semnarea contractului, locatorul va livra masina la adresa solicitata de locatar.
  • Dupa ce întreprinderea semneaza un contract cu unitatea de închiriere de masini, întreprinderea va folosi masina în acest scop si va respecta termenii semnati.

Daca aveti nevoi, va rugam sa contactati linia fierbinte pentru sfaturi

Tipuri de stivuitoare furnizate de Helios TransportTranspalet manual

Aceasta este o masina care functioneaza în principal manual de la trecerea la functionare. Cum sa folositi un transpalet manual pentru  a muta marfurile este destul de simplu prin ridicarea mâinilor, împingerea mâinilor sau miscarea si ridicarea. Stivuitoarele pot ridica marfurile doar la o înaltime moderata si o sarcina de cel mult 500 kg.

Stivuitoarele electrice stau la volan, conduc la picioare

Stivuitoarele electrice sunt vehicule care utilizeaza electricitatea din baterii pentru a ajuta la controlul ridicarii marfurilor. Acest vehicul este utilizat în principal pentru ridicarea si transportul marfurilor care sunt conservate si depozitate în depozite frigorifice sau depozite alimentare.

La ridicarea marfurilor, acest vehicul nu foloseste ambreiaj, soferul asezat pe vehicul este partea care contine bateria pentru a controla marfurile. Stivuitoarele electrice se misca bine, asa ca sunt utilizate în depozite cu suprafete mari.

Stivuitor cu ulei

Stivuitoarele diesel sunt considerate ca o linie de stivuitoare cu o capacitate mare de ridicare si coborâre a marfurilor utilizate destul de frecvent în prezent. Vehiculul are un timp de lucru lung, potrivit pentru o zona mare de miscare. De fapt, stivuitoarele diesel au o aplicabilitate mult mai mare decât stivuitoarele manuale si electrice, utilizate în toate mediile si toate conditiile meteorologice. Vibratia redusa si sistemul suplimentar de racire a uleiului de transmisie ajuta la prelungirea duratei de viata a cutiei de viteze si la reducerea caldurii vehiculului. Arborele principal al vehiculului foloseste rulmenti SKF cu o durata de viata de doua ori mai lunga decât cele conventionale.

Stivuitor cu motor cu ardere interna

Acesta este un stivuitor care foloseste un motor cu ardere interna, cum ar fi benzina, ulei, motorina sau gaz. În plus, masina este proiectata si cu un sistem hidraulic de ridicare si cu anvelope specializate. Stivuitoarele cu motoare cu ardere interna pentru o capacitate ridicata buna ar trebui sa poata ridica sarcini grele.

Elevator electric cu foarfece, autopropulsat

Consultati scuterul electric autopropulsor cu foarfeca, în forma de zigzag, pentru a sprijini articole verticale foarte convenabil. În mod normal, ascensoarele foarfece vor fi potrivite pentru spatii mici, nu pentru lucrari de constructii, astfel încât acestea sunt utilizate pe scara larga în garaje de reparatii auto, centre comerciale, supermarketuri care trebuie sa împinga si sa manânce bunuri. Când operati un ascensor cu foarfeca, trebuie sa mutati vehiculul la locul unde trebuie sa lucrati înainte ca acesta sa functioneze din nou.

Stivuitor hidraulic, pneumatic, cu brat de ridicare

Boom Lift se poate deplasa în mai multe directii diferite, cu multe unghiuri diferite. Acest tip de stivuitor este potrivit pentru locurile de munca cu spatii mici sau multe colturi. Vehiculul este destul de flexibil în directia de deplasare, deci este potrivit pentru lucrari care trebuie sa se deplaseze deasupra capului în mai multe directii. Puteti folosi masini electrice pentru a economisi combustibil si pentru a fi mai ecologic.

Daca aveti nevoi, va rugam sa contactati linia fierbinte pentru sfaturi

De ce sa alegeti serviciul nostru de închiriere de stivuitoare

Echipa moderna de ridicare a macaralelor de transport

Cu o flota de camioane diverse în tonaj, multe tipuri de înalta calitate, care functioneaza 24/24. Împreuna cu echipamente moderne de ridicat, cum ar fi macarale, macarale, stivuitoare, tricicluri ... pentru a satisface toate nevoile clientilor. În plus, camioanele, macaralele si echipamentele sunt întretinute si verificate periodic. Asigurati întotdeauna siguranta tehnica, reduceti la minimum riscurile în timpul transportului de marfuri.

Personal dedicat, responsabilitate ridicata

Personalul este instruit profesional si metodic, cu experienta si dedicat slujbei. Angajatii sustin întotdeauna simtul responsabilitatii, va pastreaza bunurile si bunurile.

Responsabilitate dupa expediere

În timpul transportului de bunuri, daca exista pierderi de bunuri, bunurile sparte vor fi compensate de noi la pretul pietei în momentul expedierii.Îndeplinim toate cerintele la timp, progres si siguranta.Dupa efectuarea sondajului, personalul semneaza pentru a primi proprietatea relocata. Clientii trebuie sa le predea doar capitanului echipei de transport.Toate activele clientilor sunt expediate la noua adresa, dupa cum este necesar. Daca detectati pierderi sau daune, vom compensa 100% din valoarea proprietatii. Va veti simti în siguranta atunci când utilizati serviciile noastre.

Economii

Serviciu ieftin de închirieri auto private la Helios-Transport, asigurând un pret stabil si mai putin volatil.Înregistrarea simpla a închirierii de masini, asistenta prin intermediul a numeroase formulare de înmatriculare, oferind confort clientilor.Consultanta si asistenta clienti continuu 24/7 prin call center si complet gratuit.Transport de marfa profesional, rapid cu o echipa de personal profesionist, cu experienta. Asigurati siguranta absoluta a marfurilor. Însotim clientii oricând, oriunde

Ca unitate de transport, ne straduim întotdeauna sa oferim servicii perfecte clientilor. Helios-transport a creat cel mai fiabil serviciu ieftin de închiriere de stivuitoare disponibile astazi. Nu numai sigur, ci si extrem de rapid si economic.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Activitati comerciale  |  Agentie servicii  |  Alegerea echipamentelor de transport   |  Alimentare auto combustibil  |  Alimentare electrica  |  Alte suprafete  |  Ambreiaj pentru motoare  |  Anvelope auto  |  Anvelope camioane  |  Anvelope camion  |  Anvelope ieftine  |  Anvelope noi  |  Anvelope stivuitoare  |  Anvelope utilaje  |  Apa fierbinte  |  Aparate aer conditionat  |  Aparate aer conditionat reparatii  |  Aparate electrice  |  Arta populara  |  Ascensoare marfa electrice  |  Ascensor marfa  |  Asigurari bunuri  |  Asigurari comerciale  |  Asigurari de transport  |  Asistenta auto  |  Asistenta tehnica, reparatii   |  Atelier reparatii  |  Autoutilitara marfa  |  Baterii stivuitoare  |  Bunuri materiale  |  Calculul costurilor de productie  |  Camioane frigorifice  |  Camioane inchirieri  |  Capacitate de racire  |  Casa expeditie  |  Case la rosu  |  Centrul orasului  |  Cerintele de transport  |  Combustibil benzina   |  Conform contractului  |  Constructii comerciale  |  Constructii depozite  |  Constructii spatii comerciale  |  Consultanta calitate  |  Consultanta auto  |  Consultanta constructii  |  Consultanta transport  |  Consultanta utilaje  |  Containere comerciale  |  Containere constructii  |  Containere de mare capacitate   |  Containere depozitare  |  Containere frigorifice  |  Containere servicii  |  Contract pe termen lung   |  Contractul de asigurare  |  Contractul de munca  |  Costuri de transport  |  Costurilor de productie  |  Deplasarea   |  Deplasarea si verificarea  |  Depozitare anvelope  |  Depozitare in siguranta  |  Depozitare marfa  |  Depozite frigorifice  |  Depozite frigorifice produse alimentare  |  Depozite frigorifice reparatii  |  Depozite frigorifice supermarketuri  |  Descarcare camioane  |  Dezasamblare mobilier  |  Dimensiuni model  |  Dispozitiv de transport si ridicare   |  Domeniul juridic  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente birou  |  Echipamente constructii  |  Echipamente electrice  |  Echipamente frigorifice  |  Echipamente frigorifice comerciale  |  Echipamente frigorifice comerciale reparatii  |  Echipamente frigorifice reparatii  |  Echipamente industriale  |  Echipamente lucru  |  Echipamente lucru comanda  |  Echipamente ridicat  |  Echipamente salvare  |  Echipamente siguranta  |  Echipamente test  |  Echipamente timp liber  |  Echipamente transport marfuri  |  Economisirea costurilor  |  Economisirea timpului   |  Electrica auto  |  Expert tehnic daune auto  |  Fara taxe suplimentare  |  Fier beton  |  Flota auto  |  Flota utilaje  |  Foarfeca electrica  |  Garaje auto  |  Grupaje marfa  |  Inchiriere soferi  |  Inchirieri diverse  |  Inchirieri echipamente   |  Inchirieri macarale  |  Inchirieri masini termen lung  |  Inchirieri masini termen scurt  |  Inchirieri spatii comerciale  |  Inchirieri stivuitoare  |  Inchirieri utilaje constructii  |  Inchirieri utilaje ridicat  |  Inchirieri utilaje transport  |  Informatii clienti  |  Instrumente precizie  |  Lichidare companii   |  Lichidari daune  |  Locul de munca  |  Locuri de munca  |  Lucrari arta  |  Lucrari garaje  |  Lucrari si servicii  |  Macarale  |  Macarale constructii  |  Macarale inchirieri  |  Macarale usoare  |  Manuale auto  |  Masinilor de ambalat  |  Materiale ambalare  |  Mediul de afaceri  |  Mic mobilier  |  Mici reparatii  |  Mijloace de transport  |  Mobilier afaceri  |  Mobilier casa  |  Mobilier depozitare  |  Mobilier ecologic  |  Mobilier modern  |  Mobilier spatii comerciale  |  Mod de viata  |  Motoare electrice  |  Motoare reparatii  |  Motociclete electrice  |  Motociclete reparatii  |  Mutari aparate  |  Mutari bunuri  |  Mutari echipamente  |  Mutari firme  |  Mutari mobilier  |  Mutari mobilier nou  |  Nivelul uleiului  |  Nivelul uleiului la motor  |  Numarul angajatilor  |  Obiecte mobilier  |  Otel beton  |  Pachet servicii  |  Pardoseli depozite  |  Personal serviciu  |  Picioare mobilier  |  Plan afaceri  |  Producatori auto  |  Producatori de renume  |  Producatori electrice  |  Produse electrice  |  Produse mobilier  |  Proiecte constructii  |  Proiecte constructii civile  |  Proiecte imobiliare  |  Proiecte spatii comerciale  |  Protectie pardoseli  |  Reducerea de personal  |  Reparatii aparate aer conditionat  |  Reparatii auto  |  Reparatii containere  |  Reparatii diverse  |  Reparatii electrice  |  Reparatii electrice auto  |  Reparatii motoare electrice  |  Reparatii pereti  |  Reparatii utilaje  |  Reparatii utilaje mare capacitate  |  Rulmenti  |  Rulmenti skf  |  Rulmenti utilaje  |  Servicii inchirieri auto  |  Servicii birou  |  Servicii de lichidare  |  Servicii de reparatii  |  Servicii depozitare  |  Servicii domeniul comercial  |  Servicii industriale  |  Servicii inspectie  |  Servicii mutare  |  Servicii relocare  |  Servicii suplimentare  |  Serviciu gratuit  |  Serviciu special   |  Siguranta in utilizare  |  Sistem alimentare combustibil  |  Sistem confort  |  Sistem hidraulic de ridicare  |  Sistem racire motor  |  Solutii domeniul it  |  Spatii comerciale inchirieri  |  Spatii de depozitare  |  Spatii depozitare  |  Stivuitoare electrice  |  Stivuitoare inchirieri  |  Stivuitoare manuale  |  Stivuitoare noi  |  Stivuitoare reconditionate  |  Stivuitoare verticale  |  Test efort  |  Test sarcina  |  Tipuri de constructii  |  Tipuri de pachete  |  Transport angajati  |  Transport aparate  |  Transport bunuri  |  Transport camioane specializate  |  Transport camion  |  Transport containere  |  Transport containerizat  |  Transport dedicat  |  Transport echipamente  |  Transport hidraulic  |  Transport marfa  |  Transport marfa camioane  |  Transport marfa centre comerciale  |  Transport marfa depozite  |  Transport marfa persoane fizice  |  Transport marfa usoara  |  Transport marfuri provincie  |  Transport marfuri usoare  |  Transport masini  |  Transport mobilier  |  Transport mobilier mutari  |  Transport rapid  |  Transport utilaje  |  Transporturi rutiere  |  Transporturi rutiere marfa  |  Transporturi rutiere marfuri  |  Ulei auto  |  Ulei hidraulic  |  Ulei motor  |  Ulei motor benzina  |  Ulei motor diesel  |  Ulei profesional  |  Ulei transmisie  |  Ulei volatil  |  Unitate interna  |  Urmatoarele tipuri de servicii  |  Utilaje constructii inchirieri  |  Utilaje constructii noi  |  Utilaje constructii reparatii  |  Utilaje depozite  |  Utilaje frigorifice comerciale  |  Utilaje inchirieri  |  Utilaje mare tonaj  |  Utilaje noi  |  Utilaje pentru constructii inchirieri  |  Utilaje ridicat  |  Utilaje transport  |  Vehicule comerciale grele  |  Vehicule comerciale noi  |  Vehicule electrice  |  Vehicule noi  |  Verificarea nivelul uleiului la motor  |  Verificarea proprietatii  |  Viata lunga de functionare  |  Zone greu accesibile  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.