Selectam ingrediente naturale de cea mai buna calitate, lucrând atât cu furnizori locali, cât si cu furnizori din Italia pentru gusturile specifice din tara mama a gelato artizanal. Producem baza de gelato în laboratorul propriu printr-un proces de pasteurizare de încalzire (850C) si racire rapida (la 40C). Adaugam gustul specific sortimentelor produse, care sunt 100% naturale, cum ar fi Pistacchio Sicilia, Vanilie de Madagascar, Nocciola de Piedmonte, Cioccolato Fondante Nero, Cioccolato Monorigine (Ecuador, Jamaica, Peru, Madagascar, Sao Tome) cu 73% continut cacao etc. Pentru gama de fructe, cumparam fructe de la producatori mici locali, le pasam, adaugam fructoza naturala de cea mai buna calitate si apa – si gata Gelato frutta. Gama de fructe NU contine lapte, pastrându-si cremozitatea prin procesul de productie. Facem Gelato frutta, nu sorbet. Pentru gama vegana folosim ca baza lapte de orez. Gelato se pastreaza în gelateria noastra în vaschete de inox, acoperite, pentru a nu fi expuse aerului si luminii care pot afecta calitatea produsului. |