GS Metalic rack, rafturi metalice si sisteme de depozitare Bucuresti Afisari: 1007
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Confectii metalice Vizitatori: 541
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Frederic Chopin, nr. 44, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744374189; 0735388544; 0311028519
-------------------------
Web: Internet
  email: office@gsrafturimetalice.ro
  site: www.gsrafturimetalice.ro

 
Rafturi metalice Cantilever  
Detalii  video  

Rafturile metalice Cantilever au fost create pentru rezolvarea problemelor legate de depozitarea marfurilor agabaritice precum: profile, foi de rigips sau PAL/OSB, tevi, bare, bobine de cablu sau hartie si chiar paleti.

Este un sistem de depozitare cu console (brate), rezistent si este foarte util fabricilor si depozitelor (de PAL, Rigips, tevi, profile, bare, bobine de tabla sau de cablu ori de hartie), magazinelor si depozitelor de materiale de constructii, parcurilor de dezmembrari auto. Foarte util acolo unde exista dimensiuni diferite ale produselor (de ex. la foile de PAL, profilelor, tevilor, etc.).

Raft Cantilever cu acoperis?

Acest sistem este acoperit zincat termic, poate fi montat afara cu sau fara acoperis, fara sa fie afectat de ploi sau alte intemperii. Rafturile Cantilever pe care noi le comercializam sunt concepute in doua variante si anume in varianta depozitare usoara si depozitare grea.

Raft depozitare caroserii auto?

Acest tip de raft metalic Cantilever poate fi folosit si in parcurile de dezmembrari auto pentru depozitarea masinilor dezmembrate scazand timpi de cautare si de manipulare. In cazul in care masinile stau una peste alta, se pierde destul timp atunci cand se doreste o masina de la un nivel inferior, trebuiesc date la o parte pe rand masinile de la nivelele superioare pentru a avea acces la masina de la un nivel inferior.

Acest tip de raft nu numai ca rezolva problema timpilor morti dar si a spatiilor de depozitare si gasirea unui anumit produs mult mai rapid mai ales daca se foloseste si un sistem de management al marfurilor din depozit.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video