Global Tech, Iasi - Service utilaje industriale, pentru constructii Afisari: 1013
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Scule, utilaje constructii Vizitatori: 454
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Pacurari, Nr.86A,, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0232225725; 0232225593
-------------------------
Web: Internet
  email: office@tools.store.ro; office@globaltech.com.ro
  site: www.globaltech.com.ro
  facebook: www.facebook.com/GlobalTechIasi/

 
Informatii generale despre Global Tech  
Detalii  video  

Suntem o companie privata cu capital integral romanesc infiintata la Iasi in Octombrie 2000, prin reactivarea si reorganizarea unei firme mai vechi, din 1991.

Oferim solutii la cheie in domeniul alimentarii cu energie de siguranta, al alimentarii cu aer comprimat industrial, al alimentarii cu apa si tratamentului apelor curate si reziduale, precum si in domeniul alimentarii cu energii alternative si regenerabile.

Comercializam o gama larga de scule, echipamente si utilaje industriale, pentru constructii, agricultura si edilitare, pentru care asiguram mentenanta pe tot cuprinsul tarii.

Asiguram servicii de instalare, reparatii si intretinere la o gama larga de utilaje industriale, monitorizarea acestora la distanta pe o platforma profesionala integrata, precum si servicii de inchiriere echipamente si utilaje.

Activam la nivelul intregii tari printr-o retea extinsa de parteneri, dar si prin filiale si magazine proprii. Suntem prezenti online cu un magazin de scule si echipamente si mai mai multe show room-uri specializate. Peste 14 000 de firme si persoane autorizate ne onoreaza prin a fi clientii nostri.

Ne desfasuram activitatea in cadrul ISO 9001 si ISO 14001, suntem autorizati de diverse organisme de reglementare din Romania si facem o prioritate din a respecta standardele si cerintele impuse de normativele romanesti si de furnizorii nostri de elita.

Acordam o atentie deosebita introducerii pe piata a celor mai noi si competitive tehnologii in domeniile noastre de activitate, dezvoltarii unui mediu sustenabil si integrarii sociale a tuturor activitatilor firmei.

Furnizorii nostri sunt printre cei mai reprezentativi la nivel mondial in domeniile lor de competente si promoveaza branduri dintre cele mai cunoscute din lume.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video