Glass Design Home & Office, Produse din sticla termoizolanta si feroneria necesara - Ilfov Afisari: 302
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Feronerie, lacatuserie Vizitatori: 585
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos.Oltenitei, Nr. 181, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0317108820; 0317108822; 0372876729
-------------------------
Web: Internet
  email: office@glass-design.ro
  site: www.glass-design.ro

 
Sistemul de top Salamander Design 3D  
Detalii  video  

Sistemul de top Salamander DESIGN 3D cu latimea de 76 mm are suprafete perfect lucioase si un design special prin imbinarea formelor rotunjite cu liniile drepte, totul ingloband cea mai noua tehnologie in domeniu.

 

Izolarea pe trei garnituri si 5 camere impiedica pierderile de caldura si diminueaza eficient zgomotul exterior asigurand functionalitate si rezistenta deosebite pe perioada exploatarii ferestrelor. Bagheta rotunda da un efect special si permite alegerea oricarui tip de sticla. Izolarea termica si fonica superioara completeaza designul exclusivist si va ofera cea mai buna fereastra de pe piata.

Putem executa ferestre 3D cu deschidere simpla, batanta si oscilo-batanta, usi cu deschidere interioara sau exterioara si culisant-batanta. In functie de cerintele Dvs. vom folosi geam termoizolant cu grosime de la 24 pana la 48 mm cu Argon, cu doua sau trei foi de sticla, cu protectie solara, securizat, sablat, mat sau clar.La orice tip de tamplarie va oferim glafuri, pervaza, plase de insecte, obloane si jaluzele exterioare.

Date tehnice:

5 camere de izolare, 3 garnituri, izolare termica (fereastra cu armatura si sticla ) Uf =0,86-1,3 W/m2K, protectie fonica pana la 46 dB, rezistenta la incercari de efractie clasa 2 (DIN V ENV 1627).

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video