Gisela Art Afisari: 506
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 273
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Mihai Eminescu , Nr. 69 Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212112363; 0723086187; 0722439761
-------------------------
Web: Internet
  email: giselaart@yahoo.co.uk; office@giselaart.ro
  site: www.giselaart.ro


 
ANGELO 3* - Hanioti, Kassandra  
Detalii  video  

Localizare: la 100 km de Salonic, in localitatea Hanioti, la numai 150 m de plaja.

Camere: baie cu dus, TV, frigider, telefon, aer conditionat (contra cost: 7 eur/camera/zi), chicineta complet echipata, balcon sau terasa, uscator de par.

Facilitati: piscina, bar, super-market, restaurant, parcare, terenuri de tenis, baschet, volei, tenis de masa, biliard, jocuri video, sala de jocuri, seri tematice, diferite programe distractive.

Masa: demipensiune (mic dejun si cina – bufet).

Observatii: amplasat intr-o gradina de 4 ha, cu copaci si o cascada, hotelul este ideal pentru cei ce doresc sa se odihneasca si sa se relaxeze, dar si pentru amatorii de distractie.

 

 

Halkidiki este o peninsula de forma distincta, situata in centrul Macedoniei. Peninsula principala are trei terminatii mai mici: Kassandra, Sithonia si Muntele Athos. ...

 

KASSANDRA - bratul cel mai vestic al peninsulei Halkidiki, unul dintre cele mai vestite locuri din peninsula, cu o dezvoltare deosebita a turismului. Este un loc minunat, linistit, cu plaje de nisip si paduri de pini care ajung pana in apele limpezi ale marii. Pare ca nimeni nu a pasit pe aceste meleaguri, in care vegetatia densa se imbina in mod unic cu apele de cristal. Dezvoltarea turismului a condus la crearea de facilitati foarte bine organizate, hoteluri de lux si numeroase centre de distractie care ofera diverse posibilitati de petrecere a vacantei turistilor din toata lumea, dornici sa cunoasca adevarata frumusete naturala a Greciei. Intregul brat Kassandra este un loc maiestuos, ideal pentru petrecera vacantei, oferind un climat unic, revigorant, ape limpezi si curate, statiuni litorale de-a lungul coastelor. Este numit pe buna dreptate “paradisul pamantean” al Greciei.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video