Gilinox - Furnizor de produse metalurgice si materiale plastice, Otopeni Afisari: 951
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 471
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Maramures, Nr. 38, Otopeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0312240800 ; 0312240803; 0724063994
-------------------------
Web: Internet
  email: info@gilinox.ro
  site: www.gilinox.ro

 
Despre firma Gilinox  
Detalii  video  

Gilinox a  fost înfiintata în 2007 si gestioneaza un stoc unic de peste 5.000 de articole diferite. GILINOX functioneaza ca un „one-stop shop” si livreaza de regula produsele solicitate in 24 de ore.

GILINOX furnizeaza  aliaje din otel inoxidabil, aluminiu, otel carbon si otel aliat, plastic industrial, alama, cupru, bronz, plumb si titan. Majoritatea materialelor sunt disponibile atât în calitati comerciale cat si in calitati destinate industriei aeronautice.Stocul nostru include:

• Metale & Plastic Industrial: placi, foi, rulouri, bare, profile laminate, profile extrudate, tevi rotunde si rectangulare, tuburi cu pereti grosi si fire. Toate produsele sunt disponibile intr-o varietate de tipodimensiuni, incluzand dimensiuni si calitati atipice.• Tevi, fitinguri, robineti si accesorii pentru sistemele de protectie împotriva incendiilor, industria alimentara si medicala • Accesorii pentru sudura • Produse decorative: Scari si balustrade, gratare metalice, tabla decorativa din inox si altele.

Clienti din multe domenii industriale beneficiaza  de calitatea, experienta si fiabilitatea produselor furnizate de GILINOX , incepand de la  industria  alimentara si farmaceutica, industria  energetica, apa, industria chimica si petrochimica, ingrasaminte, industria aeronautica si aerospatiala, industria militara, industria prelucratoare, ascensoare, constructii, energie solara, infrastructura si pana la microelectronica de înalta tehnologie.

În plus GILINOX colaboreaza cu firme de proiectare si inginerie si cu  producatori, oferind  suport tehnic si solutii pentru proiecte complexe.

Inalta tehnologie pentru calitate inaltaPozitia de leader a GILINOX este sustinuta de facilitatile de depozitare si de echipamentele de prelucrare,cum ar fi instalatia computerizata de debitat aluminiu, utilaje de debitat cu banda si altele. Depozitul nostru este situat in Otopeni, lânga Aeroportul International Bucuresti  si acopera mai mult de 15.000 mp (161,000 sqft), incluzand mai mult de 5.000 de mp (54.000 sqft) zona acoperita. Calitatea este preocuparea de baza a tuturor activitatilor organizatiei noastre. GILINOX a implementat si certificat un Sistem de Management al Calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008+AS9120. Controlul de calitate este coordonat intern de un Responsabil cu Managenemtul Calitatii, atestat conform ISO 9001:2008+AS9120. Administrarea activitatii este sustinuta de o platforma tip ERP care faciliteaza coordonarea flexibila si eficienta a gestiunii stocurilor

.O companie leader care se  bucura de un succes la nivel mondialGILINOX este o filiala a grupului SCOPE METAL.  SCOPE este o companie publica, listata la Bursa din Tel Aviv. SCOPE colaboreaza cu sute dintre cei mai importanti producatori de pe glob. Motto-ul societatii-mama este „orice, oricand” si ofera servicii logistice de depozitare si de outsourcing pentru clientii nostri din întreaga lume, permitându-le sa reduca costurile si sa se concentreze asupra activitatilor de baza.În 2004, SCOPE METAL a început expansiunea la nivel mondial. Astazi, filialele noastre se afla în SUA, Republica Ceha, România, Polonia si China.În afara fata de pozitia de lider pe piata locala, GILINOX exporta produsele si serviciile sale în Bulgaria, Ungaria, Serbia, Turcia si Republica Moldova .  Locatia centrala permite organizatiei noastre sa acceseze pietele externe cu optiuni flexibile de transport rutier, maritim si aerian, pentru a garanta un timp de livrare optim. Pozitia noastra unica ofera clientilor nostri avantaje reale competitive, pozitionand Gilinox ca una dintre cele mai importante companii din domeniul sau.

Tipareste aceasta pagina   

  • Materii prime
  • Materii prime aeronautica
  • Sisteme PSI
  • Sanitare si farmaceutice
  • Echipament sudura
  • Elemente Decorative

Gilinox este un furnizor multinational de materiale metalurgice precum si un distribuitor al unei game variate de plastic industrial.Furnizam direct din stoc semifabricate, tevi si fitinguri, electrozi si consumabile de sudura si multe altele.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video