General Instalatii, Iasi - Instalatii sanitare, termice, electrice, ventilatie Afisari: 128
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 541
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Bucium, Nr.21-23, corp C1, Iasi, judetul Iasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0751248062; 0332408757; 0332408757
-------------------------
Web: Internet
  email: office@generalinstalatii.ro
  site: www.generalinstalatii.ro

 
Instalatii Sanitare  
Detalii  video  

La fel ca si constructiile, instalatiile au o importanta deosebita. De aceea, confortul oferit in urma unei instalatii bine realizate pun in valoarea cladirea asigurand o intretinere usoara si performanta pe termen cat mai lung.

Cand ne gandim la instalatia sanitara a unui spatiu nou construit sau deja existent este importanta alegerea tipurilor de tevi, dar si proiectarea si dimensionarea acestora.Tevile trebuie sa fie potrivite pentru fiecare circuit de apa calda, apa rece, caldura si canalizare, in functie de specificatiile tehnice ale acestora.  

General Instalatii, firma specializata in instalatii sanitare civile si industriale, constituie o optiune foarte buna pentru dumneavoastra deoarece experienta si profesionalismul specialistilor nostri garanteaza realizarea unor lucrari de calitate indiferent de anvergura si complexitatea lucrarilor din acest domeniu.

Clientii nostri au apelat cu incredere la serviciile noastre, iar firma noastra a acumulat in timp un portofoliu impresionant de lucrari care ne recomanda pe mai departe pentru orice lucrare in acest complex domeniu al instalatiilor sanitare.

General Instalatii ofera servicii de proiectare si executie a instalatiilor in constructii dupa cum urmeaza:

Instalatii sanitare interioare:

  •           de apa calda/rece;
  •           montaj obiecte sanitare

  Instalatii sanitare exterioare:

  •       retele de alimentare cu apa
  •       canalizare menajera si pluviala
  •       gospodarirea apei-statii de pompare
  •       bransamente apa-canal
  •       separatoare de hidrocarburi si microstatii de epurare

General Instalati utilizeaza cele mai performante materiale in executia de instalatii sanitare. Asiguram astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii sanitare, reducandu-se automat si costurile generate de inlocuirea periodica a acestora.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video