Ge Con Prod Bucuresti - Produse metalurgice, tevi sudate Afisari: 1740
Categorie: COMERT >> Materiale de constructii Vizitatori: 684
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos Oltenitei , nr. 181, Platforma Danubiana, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722694291;
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@geconprod.ro
  site: www.geconprod.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Produse metalurgiceGencoprod furnizeaza din anul 1994 produselor metalurgice:

  • tevi sudate elicoidal - Despre acest tip de sudura a tevilor va putem spune ca este facut in forma de elice, pentru diverse intrebuintari, sau pentru a suplini lipsa de spatiu in cazul in care este necesara strabaterea unei supravete inguste si trebuie facute deviatii.  Astfel in diferite situatii puteti apela la serviciile noastre in ceea ce priveste acest tip de sudura de tevi elicoidal, bineinteles in cazul in care considerati ca aveti nevoie de un astfel de tip de sudura, pentru diferite intrebuintari si utilizari. Aceste tevi sudate elicoidal pot tine cont de specificitatile de spatiu si de folosire a lor in diverse situatii si in diverse locuri.
  • tevi laminate – Spre deosebire de categoria anterioara aceste tevi nu sunt sudate, si laminate la cald sau la rece. In ceea ce priveste domeniul de utilizare pentru aceste tipuri de tevi va putem spune ca acesta este domeniul comercial, fiind intrebuintate pentru diverse tipuri de constructii precum: schele metalice, ca suport pentru retele de distributie, diferiti stalpi de sustinere, pentru panouri de protectie, prize create intre pamant si diferite obiecte, dar si pentru diverse constructii de masini si la cerere aceste tevi laminate pot fi prevazute cu elemente de protectie precum folosirea unor capace de plastic la capetele acestora.
  • tevi sudate longitudinal – In ceea ce priveste acest tip de sudura va putem spun ca sunt realizate in special pentru construirea retelelor de transport pentru apa calda sau pentru apa rece, si totodata de transport a agentului termic cu o presiune mai scazuta de 50 bar. Totodata acest tip de sudura este realizat si pentru realizarea unor instalatii tehnologice, si pentru zonele subterane, pentru retelele de distributie a gazelor naturale. Calitatea acestui material poate face ca lucrarea sa reziste pentru cel putin 15 ani, bineinteles daca sunt respectate conditiile de creare a acestora si sunt interinute si utilizate corespunzator.
  • tevi burlane de foraj - Aceste tevi burlane de foraj sunt create special pentru a veni in ajutorul clientului, in ideea ca ii va fi foarte usor sa le foloseasca si sa le utilizeze in orice situatie usor. Acestea sunt foarte rezistente, iar daca sunt intretinute si utilizate in conditii optime ele pot rezista pentru mult timp. Va putem ajuta cu aceste tevi burlane de foraj si va putem spune ca ele au o calitate superioara, deoarece materialele din care sunt create sunt recunoscute pentru calitatile sale in ceea ce priveste indistria metalurgica. Sunt foarte usor de manevrat, si sunt foarte eficiente, in ceea ce priveste timpul de lucru, si numarul de oameni necesitat.
  • tevi extractie – Despre aceste tevi de extractie va putem spune ca pot fi ceea ce cautati in cazul in care, doriti sa extrageti o anumita materie sau substanta, si doriti sa o faceti in cel mai eficient mod, in ceea ce priveste timpul necesitat de o asemenea actiune, si dificultatea cu care se desfasoara ea. Cu aceste tevi extractie se lucreaza foarte usor, si pot fi raspunsul si in cazul dumneavoastra in cazul in care sunteti in cautarea unor astfel de materiale. Astfel le puteti achizitiona acum la preturi cat se poate de avantajoase in raport cu calitatea acestora, si cu rezistenta lor. Daca sunt utilizate si intretinute asa cum trebuie aceste tevi extractie pot rezista pentru o perioada de timp indelungata.
  • coturi – In ceea ce priveste coturile va putem spune ca acestea sunt necesare pentru pentru a face diferite deviatii in functie de teren si de suprafata avuta la dispozitie, in cazul in care o teava nu poate fi dispusa pe toata suprafata ei. Astfel aceste coturi reprezinta modalitatea de a se face deviatii in continuarea unor tevi, lipindu-se una de alta. Totodata despre aceste coturi se mai poate spune ca pot asigura o lipire perfecta in sensul ca nu se vor produce pierderi de nici un fel in cazul in care bineinteles lucrarea este executata cum trebuie. Acestia pot rezista pentru o perioada indelungata de timp in cazul in care sunt plasati cum trebuie, si sunt respectate conditiile de utilizare.
  • robineti – Dupa cum stim cu totii robinetele au fost create pentru a oferi posibilitatea de a se putea opri in orice situatie un lichid sa curga, sau o subtanta precum gazul. Aceste robinete sunt de mai multe feluri si create pentru mai multe destinatii precum pentru a stopa apa intr-o conducta transportatoare, sau in ceea ce priveste instalatia de apartament. In acest domeniu in ceea ce priveste robinetele pentru apa acestea mai pot fi folosite si in caminele de acumulare, unde se poate opri, sau se poate deschide o intreaga retea de condicte. Acelasi lucru il putem spune si despre robinetele de gaz, deoarece si acestea pot fi folosite atat in cazul unor conducte, cat si in cazul unor instalatii de gaz de apartament.
  • flanse – Aceste flase se folosesc in special pentru ansamblari domontabile, si se pot folosi pentru a instala o structura metalica de tevi in alta parte. Flansele sunt foarte importante in pentru asamblarile de tevi metalice in vederea crearii unor retele de transport pentru apa sau pentru gaz. Dupa clasificarea acestor flanse sunt cele ce fac corp comun cu piesa, si obtinute prin turnare odata cu piesa. Exista si flanse individuale realizate prin forjare, turnare sau strunjire, si asamblate impreuna cu piesa prin insurubare. Astfel acestea pot fi folosite in mule situatii si pot asigura o imbinare eficienta si durabila unor piese, pentru ca acestea sa fie cat se poate de etanse.
  • reductii – Acestea reprezinta elementul superior a caminelor cu imbinare prin canelura sau filet bineinteles cu garnitura de etansare. Despre reductiile sudabile se poate spune ca sunt utilizate in instalatii si echipamente din industria chimica, si petrochimica, pentru transportul gazelor naturale, pentru retelele de distributie a apei calda si rece, pentru retelele de termoficare. Astfel acestea sunt domeniile de utilizare a reductiilor si le puteti achizitiona si dumneavoastra in cazul in care considerati ca sunt necesare pentru lucrarile dumneavoastra. Ele pot rezista o perioada indelungata, deoarece sunt fabricate din materiale cat se poate de durabile.

Produsele comercializate sunt noi sau recuperate si pot avea diferite intrebuintari.Detinem in permanenta in stoc aproape toate dimesiunile de teava la diferite diametre si grosimi.

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video