SecondTex, Satu Mare - Depozit haine second hand Afisari: 479
Categorie: COMERT >> Moda (brand-uri) Vizitatori: 700
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
P-ta Marasti, Nr. 150, Cluj Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0748228553; 0754070181; 0754070182
-------------------------
Web: Internet
  email: info@magazineseky.ro
  site: www.magazineseky.ro/ro

 
Despre Seky  
Detalii  video  

SecondTex este una dintre cele mai importante companii de pe piata de imbracaminte second-hand din Romania. Lucreaza cu mai multi de/Ofera loc de munca la mai multi de 250 de angajati, procesand si depozitand cateva tone de articole de imbracaminte pe zi intr-un depozit pentru imbracaminte uzata/second-hand de aproximativ 10.000 de metri patrai . Produsul este importat direct din Anglia, Elvetia, Olanda si din mai multe tari din Europa, selectate si ambalate cu atentie dupa calitate si tip, de mai bine peste 12 ani.

Din 2018 denumirea magazinelor noastre de la SecondTex au fost modificate pe SEKY din cauza designului mai frumos si denumirii mai plauzabile/sonore, asadar pe aceasta cale avem posibilitatea de a ne delimita mai bine de magazinul nostru en-gros unde vom servi clientii nostri en-gros, mai multe informatii despre modalitatea acestuia veti gasi aici. In cadrul magazinelor noastre Seky avem posibilitatea de a deservi clientii nostri privati, care ei insisi doresc sa ofere si sa aduce un moment de bucurie familiilor lor, prietenilor cu articole de imbracaminte de buna calitate, de brand-uri originale la nivel mondial, cu tesaturi, pantofi, accesorii si multe alte articole in voga/la moda la preturi accesibile .In mod constant schimbam si improspatam stockurile/marfa, astfel incat sa aveti posibilitatea de a procura si acces constant la cele mai unice si de mai inalta calitate articole de imbracaminte care sunt unicate si pe care le puteti purta in mod exclusiv in orasul tau.

In prezent, dispunem de 24 de magazine in 8 judete. Puteti gasi o lista ai magazinelor aici. Pentru ca oamenii care se imbraca dupa tendintele modei au necesitati, nevoi diferite, am deschis trei tipuri de magazine, astfel incat sa fim capabile de a satisface mai bine dorintele si imaginatile clientilor. Desigur, acest fapt nu inseamna ca clien?ii cu nevoi diferite nu vor gasi produsul potrivit in nici unul dintre magazinele noastre.

In consecinta, detinem magazinele de Crema cu standarde mai inalte/elite ofera numai articole de imbracaminte, pantofi si alte produse provenite exclusiv din Anglia. Cei care au calatorit in Anglia sau Londra cu ocazia vizitei diferitelor locuri de divertisment au avut posibilitatea de a remarcat cat de elegant si in tendinte sunt imbracati tinerii si cei de varsta mijlocie. Aceste articole “ Stralucitoare, in tendinte, elegante, de designeri le puteti gasi aceste in magazinele noastre, acestea avand cea mai buna calitate, ocazional neutilizate (prevazute cu eticheta). Lunar in aceste magazine schimbam stocul total cu mii de articole noi, actualizate zilnic si de asemenea lunar pe parcursul a catorva zile aveti ocazia de a va procura/cumpara articolele preferate la jumate de pret.

Oferta magazinelor noastre extra este mai vasta, contine produse calitativ mai bune, mai la moda/in voga, de brand-uri cunoscute decat ai magazinelor la kilogram motiv pentru care preturile lor sunt putin mai ridicate. Ideal pentru outfitt-urile la locul de munca si zilnice, in special pentru celor din clasa de varsta medie. Unele dintre magazinele noastre ofera diferite articole de imbracaminte la bucata altele la kilogram. In aceste magazine schimbam intregul stoc in fiecare luna, il actualizam in fiecare zi si aveti posibilitatea de a cumpara lunar pe parcursul a catorva zile articolele la oferta si reducere de 50%.

La magazine la kilogram cu preturi descrescatoare in care expunem saptamanal marfa noua de sute si mii de kilograme si totodata reducem preturile in fiecare zi. In aceste magazines produsele se comercializeaza/se vinde la kilograme. Preturile sunt foarte scazute sunt zile in care 1 kg de imbracaminte costa 4 lei, care include, de exemplu, 5-6 tricouri pentru adulti sau poate 1 pereche de pantaloni si 1 pereche de pantofi. Acest lucru este deosebit de bun venit clientilor care doresc sa cumpere cu bani putini o multime de imbracaminte pentru uzura zilnica la locul de munca si uz casnic potrivit pentru toate varstele. Aceste magazine sunt, de asemenea, foarte apreciate de catre comercianti, de asemenea.

Recomandam magazinele noastre tip Outlet cumparatorilor nostri care sunt reticenti fata de hainele second-hand sunt interesati de haine noi.Veti gasi aici produse noi de designeri si brand-uri mondiale. Oferim reduceri lunar si zilnic reimprospatam marfa. Veti putea gasi reducerile si ofertele magazinelor noastre aici.

Asteptam cu nerabdare sa va intampinam in magazinele noastre. Daca doriti sa aflati mai multe despre promotiile noastre, va rugam sa urmati pagina noastra de facebook sau sa va abonati la newsletter-ul nostru si totodata sa va abonati la promotiile noastre prin SMS.

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video