Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti Afisari: 38
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766809998
-------------------------
Web: Internet
  email: melodicbandro@gmail.com
  site: www.formatiamelodicbandbucuresti.ro
  facebook: formatiamelodicband

 
Formatie nunta Melodic Band Bucuresti  
Detalii  video  

Formatia Melodic Band Bucuresti a devenit o prezenta remarcabila pe scena muzicala, oferind servicii de înalta calitate specializati ca find formatie nunta, precum nunta, botez si alte evenimente speciale. Cu o experienta vasta acumulata în cei 30 de ani de activitate, formatia a reusit sa-si consolideze reputatia si sa devina una dintre cele mai cautate trupe pentru astfel de ocazii.

Evolutia artistica a lui Radu Viorel

Radu Viorel s-a nascut în orasul Slobozia, judetul Ialomita, si a crescut în aceasta frumoasa localitate. Înca din perioada scolii, el venea la Bucuresti pentru a învata sa cânte la tambal de la un profesor renumit. Ulterior, si-a perfectionat abilitatile muzicale studiind pianul. Având rude în domeniul artistic, Radu s-a integrat rapid în aceasta lume si a colaborat cu numerosi artisti consacrati din acele timpuri.

Amintiri frumoase si colaborari remarcabile

În timpul adolescentei, Radu a avut privilegiul de a participa la numeroase evenimente muzicale deosebite. Una dintre amintirile sale este legata de o nunta la Pitesti, unde, alaturi de unchiul sau, mare acordeonist numit Gica Cristea, a avut ocazia sa cânte alaturi de Maria Dragomiroiu. Acest moment special a reprezentat o sursa de emotii pentru tânarul Radu, însa unchiul sau l-a încurajat si l-a sustinut sa cânte în fata publicului, considerându-l chiar o vedeta în devenire. Aceasta a fost doar una dintre multele colaborari frumoase cu nume mari din industria muzicala româneasca, precum Romica Puceanu, Gica Petrescu, Gil Dobrica, Ion Dolanescu, Ionut Dolanescu, Cornelia Catanga, Aurel Padureanu, Nelu Ploiesteanu, Ion Laceanu, Ileana Ciculete, Ionel Tudorache, Gheorghe Turda si multi altii.

Experienta acumulata si angajamentul formatiei Melodic Band Bucuresti

Radu Viorel, acum mai experimentat si mai întelept în domeniul muzical, este responsabil de coordonarea întregului program muzical, selectia melodiilor, sunetul si repetitiile. El întelege importanta disciplinei si a respectului fata de invitatii evenimentelor si aplica cele mai exigente masuri în acest sens. Tinuta si vestimentatia formatiei sunt alese cu grija, iar barbatii poarta costume clasice, camasi albe si cravate, în timp ce solistii pot opta pentru costume nationale, daca este cazul. Întelegând ca sunt acolo pentru a va distra pe dumneavoastra, Melodic Band Bucuresti vine pregatita sa ofere cele mai frumoase melodii, adaptate tuturor gusturilor.

Repertoriu variat si atmosfera de calitate

Formatia Melodic Band abordeaza toate genurile muzicale, începând de la muzica de cafe-concert ambientala, cu un volum redus care permite socializarea invitatilor. Evenimentul debuteaza cu valsul mirilor si nasilor, iar formatia creeaza o atmosfera de petrecere cu hore, sârbe, muzica usoara româneasca si internationala, muzica greceasca si macedoneasca, dar si manele de bun gust. În pauze, un DJ profesionist asigura un playlist cu cele mai tari hituri, mentinând atmosfera activa si plina de energie. Formatia Melodic Band Bucuresti stie sa ajusteze atmosfera în functie de nevoile evenimentului, alternând între momente mai relaxate si momente pline de dinamism.

Echipament si solisti de înalta calitate

Melodic Band Bucuresti dispune de echipamente de sunet performante si de cele mai bune instrumente muzicale. Solistii formatiei sunt pregatiti sa ofere câte doua seturi de cântece fiecare, în total patru solisti care vor acoperi cu brio durata evenimentului. În plus, în functie de necesitati, formatia poate aduce si alti solisti, astfel încât sa nu se repete melodiile.

Optiuni pentru toate bugetele:

Un aspect important de mentionat este ca formatia Melodic Band Bucuresti ofera optiuni flexibile pentru a se potrivi tuturor bugetelor. Preturile lor sunt competitive în comparatie cu alte formatii de nunta celebre, astfel ca puteti sa-i contactati cu încredere si sa va rezervati data evenimentului. Ei nu sunt fitosi, ci sunt aici pentru a va ajuta sa aveti nunta de vis pe care o meritati.

De ce noi ?

Formatie nunta va realizam o poveste de succes în lumea muzicii, construita pe experienta, talent si pasiune pentru muzica. Fondata acum 30 de ani de catre Radu Viorel, formatia a avut privilegiul sa colaboreze cu numerosi artisti renumiti din România si sa cânte în cele mai mari localuri din Bucuresti. Astazi, echipa Melodic Band Bucuresti este gata sa ofere un program muzical variat si de calitate pentru nunta dumneavoastra, cu solisti talentati, echipamente performante si o atitudine profesionista. Indiferent de bugetul dumneavoastra, formatia Melodic Band Bucuresti va sta la dispozitie pentru a face din nunta dumneavoastra un eveniment de neuitat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video