Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti Afisari: 38
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766809998
-------------------------
Web: Internet
  email: melodicbandro@gmail.com
  site: www.formatiamelodicbandbucuresti.ro
  facebook: formatiamelodicband

 
Diana Serban  
Detalii  video  

Drumul meu în lumea muzicii a început înca de la vârsta frageda de 5 ani, când am început sa studiez pianul, instrumentul care avea sa-mi deschida poarta catre o lume plina de armonie si creativitate. La doar 7 ani, am adaugat si cursurile de canto muzica usoara la repertoriul meu muzical, studiind în paralel cu pianul la prestigiosul Liceu de Arta „Margareta Sterian” din Buzau. Aceasta experienta timpurie în doua domenii ale muzicii m-a ajutat sa dezvolt o întelegere profunda si o versatilitate care mi-au fost de mare folos pe parcursul întregii cariere.

Desi pasiunea mea principala a fost mereu canto, parcursul meu academic a luat o întorsatura interesanta când am ales sa studiez Muzicologia la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Aceasta specializare m-a introdus în lumea teoretica a muzicii, oferindu-mi o noua perspectiva asupra artei pe care o iubeam. Înca din primul an de facultate, am început sa predau lectii private de pian si am colaborat cu diverse cluburi si scoli private din Bucuresti, extinzându-mi astfel influenta si contributia în comunitatea muzicala locala.

În 2015, dupa finalizarea studiilor de Master, am deschis propriul club de muzica, SmArt Creative, în colaborare cu Otilia Andrei, profesor de arte plastice. Acest spatiu a devenit un punct de întâlnire pentru iubitorii de arta si muzica, un loc unde creativitatea si pasiunea se întrepatrund în moduri inovative si inspirationale

Cu toate aceste realizari, dorinta mea de a performa vocal a ramas vie si arzatoare. În 2022, am început sa cânt la diverse evenimente private, momente care mi-au permis sa descopar si sa ma alatur formatiei Melodic Band Bucuresti. Acest grup de muzicieni talentati si pasionati m-a primit cu bratele deschise, oferindu-mi o platforma pentru a-mi exprima si împartasi pasiunea vocala. Experienta de a cânta alaturi de ei a fost nu doar profesional împlinitoare, ci si personal gratifianta.

Muzica, pentru mine, nu este doar o profesie sau un hobby; este liantul care uneste sufletul meu cu inimile celor care ma asculta. Este sursa zilnica de motivatie, un stimul constant pentru progres si inovatie în arta mea. Muzica îmi umple sufletul de bucurie si îmi ofera posibilitatea de a trai într-o lume plina de emotie si frumusete. Acest parcurs muzical nu este doar o cariera, ci o calatorie continua a descoperirii si exprimarii sinelui prin arta sunetelor.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video