Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti Afisari: 38
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766809998
-------------------------
Web: Internet
  email: melodicbandro@gmail.com
  site: www.formatiamelodicbandbucuresti.ro
  facebook: formatiamelodicband

 
Chiriac Roxana  
Detalii  video  

Numele meu este Chiriac Roxana, o tânara artista de 22 de ani, cu radacini adânc înfipte în bogata traditie muzicala a României. Crescând într-un mediu în care muzica nu era doar arta, ci si istorie si suflet, mi-am dedicat anii de formare studiului celor mai expresive instrumente – pianul, violoncelul si chitara.

Liceul nu a fost doar despre studiile academice pentru mine, ci si o perioada în care am îmbratisat patrimoniul cultural al tarii noastre, îndragostindu-ma iremediabil de muzica populara. Acest gen, cu ritmurile sale vii si melodiile care spun povesti despre timpuri stravechi, a devenit centrul universului meu artistic.
 
Energia si pasiunea m-au condus catre scena locala si nationala, unde am avut onoarea de a participa la diverse evenimente private si festivaluri de muzica populara si pop. Prezenta mea scenica este una care capteaza si transmite emotia autentica a folclorului, în timp ce versatilitatea mea muzicala permite adaptarea la ritmurile contemporane.
În universul digital, am reusit sa-mi construiesc o comunitate de peste 23.000 de urmaritori pe TikTok, unde ma dedic zilnic sa împartasesc si sa celebrez muzica traditionala româneasca. Engagement-ul pe care îl primesc este o marturie a dragostei si aprecierii pe care oamenii o au fata de conservarea si promovarea acestui gen.
 
Prin fiecare acord si melodie, îmi propun sa pastrez vie flacara traditiei românesti, dar si sa pun în valoare modernitatea si dinamismul ei, demonstrând ca muzica populara nu este doar o relicva a trecutului, ci un simbol viu, mereu în transformare
 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video