Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti Afisari: 38
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766809998
-------------------------
Web: Internet
  email: melodicbandro@gmail.com
  site: www.formatiamelodicbandbucuresti.ro
  facebook: formatiamelodicband

 
Antonia Petre  
Detalii  video  

Sunt absolventa a cursurilor de canto popular de la Casa de Cultura Câmpina, unde mi-am dezvoltat si perfectionat abilitatile vocale sub îndrumarea unor profesori experimentati si pasionati de muzica traditionala. Experienta mea academica în acest domeniu a fost punctul de plecare în cariera mea muzicala, oferindu-mi fundatia solida necesara pentru a excela în interpretarea cântecului popular.

Pe lânga talentul meu vocal, am fost activa si în domeniul dansului, fiind dansator profesionist în cadrul ansamblurilor folclorice Ghiocelul al Casei de Cultura Câmpina si Perinita, apartinând Centrului Judetean de Cultura Prahova. Experienta în aceste ansambluri m-a ajutat sa îmi îmbunatatesc nu doar abilitatile de dans, ci si sa înteleg mai bine ritmul si dinamica muzicii populare, elemente esentiale în interpretarile mele.

Am avut onoarea de a fi solist în aceste ansambluri, un rol care mi-a permis sa îmi pun în valoare vocea si sa contribui activ la promovarea folclorului românesc. Participarea mea ca solist si dansator în cadrul mai multor festivaluri de gen, atât în tara, cât si în strainatate (Grecia, Ucraina, Macedonia, Bulgaria), a fost o oportunitate de a împartasi cultura noastra unica cu un public international, consolidându-mi renumele ca interpret de muzica populara.

Melodic Band Bucuresti – Descopera o alta perla a formatiei noastre, alaturându-ne eforturilor noastre muzicale, este Antonia Petre, absolventa a cursurilor de canto popular de la Casa de Cultura Câmpina. Cu experienta vasta ca dansator profesionist în ansamblurile Ghiocelul si Perinita, Antonia Petre aduce o energie vibranta si o eleganta distincta pe scena. Cu aparitii ca solist si dansator în festivaluri de prestigiu din întreaga tara si din strainatate, precum Grecia, Ucraina, Macedonia si Bulgaria, Antonia Petre este un artist desavârsit în armonizarea muzicii si dansului traditional. Cu numeroase aparitii memorabile la evenimente precum nunti, botezuri, cununii si majorate, Melodic Band Bucuresti este alegerea ideala pentru a aduce o nota de autenticitate si eleganta la evenimentul tau special. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe despre serviciile noastre si pentru a rezerva prezenta formatiei Melodic Band la evenimentul tau!

 
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video