Melodic Band - Formatie nunta, Bucuresti Afisari: 38
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Sonorizare nunta, DJ, formatii Vizitatori: 14
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0766809998
-------------------------
Web: Internet
  email: melodicbandro@gmail.com
  site: www.formatiamelodicbandbucuresti.ro
  facebook: formatiamelodicband

 
Adrian Ciprian Trifu  
Detalii  video  

Sunt absolvent al Scolii de Muzica „Victor Karpis” din Giurgiu, unde am studiat la sectia de pian. Aici mi-am început calatoria muzicala, învatând nu doar tehnica si repertoriul clasic, dar si dezvoltându-mi capacitatea de interpretare si sensibilitatea muzicala sub îndrumarea unor profesori dedicati si experimentati.

De trei ani, am extins orizonturile mele artistice studiind canto popular la un renumit profesor din Bucuresti. Aceasta formare suplimentara m-a ajutat sa îmbin traditiile muzicale românesti cu fundamentele clasice ale educatiei mele pianistice, creând un stil unic si personalizat în interpretarile mele.

Talentul si vocea mea sunt mosteniri de la tatal meu, care a fost un cântaret iubit si respectat, animând cu vocea si carisma sa nuntile din judetul Giurgiu timp de 30 de ani. De la el am mostenit nu doar aptitudinile muzicale, ci si o profunda dragoste pentru muzica populara, el fiind cel care m-a încurajat sa urmez aceasta cale si sa îmi împartasesc darul cu lumea.

În ultimii opt ani, am cântat la numeroase evenimente, dezvoltându-mi abilitatile de performer si câstigând experienta pretioasa. Muzica mea a reusit sa atinga inimile multor ascultatori, aducând emotie si autenticitate fiecarui moment special.

De un an de zile, am avut placerea si onoarea de a fi parte din formatia Melodic Band Bucuresti. Alaturi de acesti muzicieni talentati, am contribuit la însufletirea nuntilor si a altor evenimente festive, straduindu-ne sa oferim servicii muzicale de cea mai înalta calitate. Scopul nostru este sa aducem bucurie, sa celebram dragostea si sa ramânem în memoria tuturor invitatilor prin performantele noastre vibrante si pline de pasiune.

Suntem dedicati artei noastre si continuam sa ne perfectionam pentru a asigura ca fiecare reprezentatie este memorabila si unica. Cu un repertoriu variat care include piese traditionale si moderne, adaptam muzica noastra pentru a se potrivi perfect atmosferei fiecarui eveniment, asigurându-ne ca fiecare melodie rezoneaza cu emotiile si asteptarile audientei.

Aceasta calatorie muzicala este pentru mine nu doar o profesie, ci o pasiune si o vocatie, prin care îmi exprim dragostea si respectul pentru traditiile culturale si muzicale ale poporului român. Continui sa îmi folosesc darul pentru a îmbogati vietile altora si pentru a aduce un strop de magie în fiecare ocazie speciala.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video