Fata din Dafin - Gradinita Bucuresti Afisari: 28
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Gradinite Vizitatori: 18
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sinca, Nr 8, Sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0723669539
-------------------------
Web: Internet
  email: office@fatadindafin.com
  site: www.fatadindafin.ro
  facebook: FataDinDafinRO

 
Detalii activitate

Centrul Educational (Gradinita, cresa), ateliere, cursuri, petreceri.

Urmarim dezvoltarea armonioasa a copiilor prin activitati si jocuri, specifice fiecarei categorii de vârsta, care ofera posibilitatea de a transpune cunostintele proaspat dobândite, distrându-se. Lucram intens pe dezvoltarea inteligentei emotionale, dezvoltarea încrederii în sine, aprofundarea cunostintelor, perfectionarea abilitatilor senzoriale si motrice, dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii.

Cadrele didactice cu experienta ghideaza copiii în dezvoltarea lor spre a-si atinge potentialul maxim, îi însotesc treptat, in dezvoltarea lor perceptiva, motrica si intelectuala, stimulându-le în acelasi timp imaginatia.

Învatarea prin descoperire îi ajuta pe copii sa foloseasca experientele anterioare, sa faca corelatii, sa caute in mod activ solutii si raspunsuri la întrebari, sa descopere fenomene si adevaruri noi.

Zilnic, cadrele noastre didactice îi ajuta pe copii sa îsi dezvolte abilitatile metacognitive si ii încurajeaza sa se implice în propria învatare.
Tot acest proiect a pornit din dorinta fondatorilor de a gasi o metoda educationala care sa corespunda nevoilor propiilor copii, determinandu-i nu numai sa exploreze noi metode de invatare, ci sa le si materializeze intr-un centru educational, dezvoltând programe educationale pentru fiecare etapa de vârsta a copilului.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17]
 
Ateliere creative copii  |  Crese copii  |  Dezvoltarea inteligentei emotionale  |  Gradinite sector 1  |  Petreceri copii  |  Petreceri pentru copii  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.