FARMACIA VERDE Afisari: 578
Categorie: COMERT >> Alimente naturiste, plante medicinale, apicole Vizitatori: 3129
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Crinul de Padure, nr. 2, bl. F2, sc. A, ap. 4, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0217450845
-------------------------
Web: Internet
  email: office@farmacieverde.ro
  site: www.farmacieverde.ro


 
EPIQUERCICAN / 180 capsule Pret: 197,00 RON
Detalii  video  

Formulă Reconstructivă cu elemente nutritive celulare pentru protecție celulară și pentru susținerea funcționării normale a celulei

Organismul uman este format din miliarde de celule. Tot timpul se formează celule noi, pentru a permite desfășurarea proceselor de creștere și a înlocui celulele vechi, necrozate sau deteriorate. Aceste procese sunt supuse unor mecanisme stricte de control în care sistemul imunitar joacă un rol important.

Prin diviziune celulară apar noi celule somatice. În acest proces ele trebuie să dizolve matricea de colagen și țesutul conjunctiv care o înconjoară, pentru a putea să crească și să se extindă. În acest scop, celulele secretă un anumit tip de enzime care digeră colagenul. Secreția acestor enzime este strict controlată de organismul nostru astfel că, în pofida acestei scurte perioade de desfășurare a acestui proces, stabilitatea și susținerea țesutului conjunctiv nu sunt afectate. Vitamina C, lizina, extractul de ceai verde și alte microelemente nutritive (elemente nutritive celulare) fortifică și susțin funcționarea normală a celulelor, stabilitatea naturală a țesutului conjunctiv și protecția acestuia. În plus, ele contribuie la optima funcționare a sistemului imunitar și la formarea unui țesut conjunctiv stabil.

Epiquercian™ este o formulă reconstructivă în Programul de Nutriție Celulară al Dr.Rath.

Ingredientele din Epiquercian™ susțin metabolismul celular simultan în mai multe moduri, astfel: * Contribuind la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ cu ajutorul vitaminei C, seleniului și cuprului * Susținând funcționarea sistemului imunitar cu ajutorul seleniului, cuprului și vitaminei C * Susținând procesul normal de formare a țesutului conjunctiv cu ajutorul cuprului, manganului și vitaminei C

Epiquercican™ conține microelemente nutritive selectate, în combinație sinergică. Această formulă reconstructivă a fost dezvoltată în vederea combinării cu gama noastră de formule de bază. Aceasta suplimentează spectrul de microelemente nutritive cu alți factori importanți care susțin protecția celulară și funcționarea normală a celulei.

 
Galerie foto (0)
 
Prezentare video