FAMA BEAUTY SALON Afisari: 238
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 635
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Aurel Vlaicu, Nr.147,bl.20,sc.B,ap.45,parter, interfon45,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721088572; 0216105130
-------------------------
Web: Internet
  email: office@famasalon.ro
  site: www.famasalon.ro

 
Endermologie - Cellu M6 KeyModule 2  
Detalii  video  

Ce este Endermologia si cum functioneaza?

 

Endermologietratamente anti-celulita si Lipomasaj (prelucrarea pielii in trei dimensiuni) cu aparatul Cellu M6 Keymodule [2].

  • cel mai bun tratament anti-celulitic.

O simpla cautare pe Google iti va arata ca in lupta cu “coaja de portocala “ Endermologia nu are practic nici un rival

Endermologia este un tratament revolutionar, non-invaziv, eficient si fara riscuri, prin care celulita este tratata controlat si formele corpului remodelate. Endermologia “slefuieste “celulita si te scade in centimetri.

Aparatul apartine concernului LPG – Franta, Cellu M6 Keymodule fiind unica metoda recunoscuta de FDA [USA].   

Prin intermediul lui Cellu M6 avem posibilitatea sa tratam pielea in trei dimensiuni:

  • Sanatate – programe de drenaj limfatic, stimularea circulatiei, programe speciale pentru relaxare, programe pre si post lipoaspiratie;
  • Frumusete – programe anticelulitice si pentru depozitele de tesut adipos localizat (slabit in centimetrii);
  • Pentru sportivi.
  •            

    Ce este celulita si cum se formeaza?

     

    Celulita este rezultatul unui mecanism complex ce duce la acumularea grasimilor in adipocite si la retentia de apa si toxine. Aceasta afecteaza circulatia veno-limfatica(staza), adipocitele (hipertrofie) si tesutul conjunctiv (fibroza). Circa 90% dintre femeile intre 22 si 55 de ani sufera de aceasta afectiune. Factorii care determina aparitia celulitei sunt predispozitiile genetice in principal, dar si dereglarile hormonale, hidratarea insuficienta, stresul, dietele agresive si medicamentele. Tesutul adipos se depune in golurile pe care le gaseste in structura retelei de fibre de colagen si elastina, sustinuta de sistemul vascular si de vasele limfatice. Cand organismul functioneaza corect, sistemul vascular isi ia energia din celulele adipoase, iar toxinele se elimina automat prin limfa. Cand apar insa probleme de incetinire a metabolismului, de eliminare a rezidurilor din organism, toxinele se depun si tesutul conjunctiv devine suprasaturat cu lichid, se inflameaza si se umfla. Celulele grase (adipocitele) distrug reteaua de colagen si de elastina, care apoi se ingroasa in jurul acestor celule (fibroza), formand “macronoduli” de grasime si atacand sistemul vascular si limfatic. Pe masura ce adipocitele cresc in dimensiuni, isi schimba si forma, ducand la aparitia aspectului neplacut de “coaja de portocala”. In acest stadiu, principala problema este ca procesul de acumulare a grasimilor si toxinelor se auto-sustine, ca urmare a reducerii circulatiei sangelui si a incetinirii metabolismului.

    Acesta este si motivul pentru care celulita nu poate fi tratata numai cu exercitii fizice sau dieta.   

    Cellu M6 trateaza eficient toate tipurile de celulita:

    • celulita adipoasa, supla si mobila, distribuita uniform, aparuta de cele mai multe ori la persoanele fara kilograme in plus sau dupa o sarcina;
    • celulita moale cu retentie de apa;
    • celulita compacta, fibroasa, dura, deseori foarte dureroasa, ce necesita un proces mai indelungat de tratare in functie de stadiul acesteia si vechime.

     

    In urma tratamentului cu Cellu M6 Keymodule [2] se imbunatateste circulatia sangvina, sistemul limfatic se decongestioneaza si se repune in functiune, fibrozele se atenueaza iar reteaua de colagen si elastina se reface.

     

    Ce putem face impotriva celulitei?                    

    Avand in vedere ca celulita este o problema predominant circulatorie si de metabolism, primul lucru ce trebuie facut este sa imbunatatim micro-circulatia in derm. Acest lucru se poate realiza prin masaj, care poate fi realizat manual (mai putin eficient) sau mecanic, prin aparate specializate.

    Cel mai performant aparat in combaterea celulitei este Cellu M6 Keymodule [2], care realizeaza tratamentul numit Endermologie, a carui eficienta este dovedita  in decurs de douazeci de ani de experienta.    

     

    In ce consta tehnica de tratament cu Cellu M6 Keymodule [2]?  

    Tehnica de tratament cu Cellu M6 Keymodule [2] este asemanatoare masajului manual, dar intensitatea tratamentului si programele adaptate fiecarei probleme ofera rezultate care nu au mai fost obtinute pana acum.

    Rezultatele exceptionale obtinute cu ajutorul dispozitivului Cellu M6 se datoreaza mobilizarii structurilor cutanate, printr-o combinatie sincronizata de rulare a pielii si aspiratie, individualizate pentru fiecare client in parte, prin intermediul celor doua elemente principale:

    1 – Keymodulele – fiecare dintre cele trei keymodule principale de lucru are doua role  motorizate independente, care maseaza in profunzime tesutul (fiecare rola are incorporat un motor miniatural care ii permite sa se miste independent, cu viteze sau in sensuri diferite);

    2 – Sistemul de vacum care absoarbe tesutul in interiorul camerei de tratament datorita presiunii negative exercitate.   

     

    Ca urmare, prin actiunea asupra matricei conjunctive, se stimuleaza producerea de colagen si elastina, se realizeaza cresterea circulatiei sangvine si venoase, eliminarea excesului de lichide si toxine, restructurarea tesutului conjunctiv. Pielea se tonifica, se remodeleaza si isi recapata elasticitatea si conturul initial.

    Tratamentul cu Cellu M6 Keymodule [2] consta in reactivarea functiilor vitale naturale ale organismului si pielii, este relaxant, stimuleaza sistemul neuro-vegetativ, diminuand starea de stres, este nedureros si nu implica administrarea de substante chimice sau tratament medical. Prin intemediul actiunii Keymodulului, se lucreaza atat la suprafata epiteliului, cat si subcutanat, pana la nivelul musculaturii, celulele adipoase (macronodulii) isi micsoreaza volumul, lichidele sunt drenate iar tonusul cutanat se imbunatateste semnificativ.

     
    Galerie foto (4)
    [Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
    Prezentare video