FAMA BEAUTY SALON Afisari: 238
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 635
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Aurel Vlaicu, Nr.147,bl.20,sc.B,ap.45,parter, interfon45,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721088572; 0216105130
-------------------------
Web: Internet
  email: office@famasalon.ro
  site: www.famasalon.ro

 
Da rezultate Endermologia ?  
Detalii  video  

Da! Exista o multitudine de studii clinice efectuate in USA si  in multe Universitati Europene care atesta eficacitatea Endermologiei si a Cellu M6 Keymodule. S-a dovedit clinic in urma microdializei, ca grasimea depusa in celule a fost practic expulzata de catre acestea. Inainte de a efectua aceste studii, s-a speculat ca reducerea dimensiunilor celulelor grase este un efect secundar datorat imbunatatirii circulatiei sangelui si mobilizarii fluidelor, cauzate de endermologie. Studiile efectuate releva insa faptul ca miscarea mecanica a rolelor si actiunea de vacum sunt direct “responsabile” in refacerea metabolismului tesutului gras.Metabolismul tesutului gras este reactivat prin stimularea beta-receptorilor (celulele care elimina substantele nefolositoare) si prin refacerea lipolizei (eliminarea rezidurilor prin limfa).

Acum, in loc sa depuna rezerve din ce in ce mai mari, adipocitele resping acizii grasi.

Tratamentul endermologic accelereaza metabolismul adipocitelor. Astfel, corpul tau scapa de grasime mai repede decat pot sa se reproduca celulele. Rezultatul: scapi nu doar de celulita dar pierzi si cativa centimetri in zonele pe care le tratezi cu Cellu M6 Keymodule [2].

Pentru mai multe informatii cu privire la aceasta va rugam sa vizitati site-ul LPG http://www.cosire-lpg.com.   

 

Aceste studii au permis producatorului LPG sa obtina autorizarea FDA - pentru reducerea temporara, dar eficienta a manifestarilor celulitei precum si o micsorare a circumferintelor zonelor tratate – Cellu M6 fiind singurul aparat din lume care are aceasta  certificare.

 

De ce are acest tratament un caracter temporar si nu definitiv? Simplu – deoarece dupa un timp, cauzele care au dus la aparitia initiala a celulitei vor reveni si vor produce aceleasi manifestri. Acesta este motivul pentru care este nevoie de tratamente de intretinere a rezultatelor.

Tratamentul dureaza efectiv 35 minute, timp in care un terapeut specializat in Endermologie, se va concentra pe zonele cu probleme. Practica a demonstrat ca rezultatele  apar dupa aproximativ 10 sedinte. In functie de tipul de celulita, se recomanda cel putin 12 sedinte, care se vor face de 2 ori sau de 3 ori pe saptamana. De asemenea, se recomanda ca dupa obtinerea rezultatului dorit, pentru mentinerea acestuia pe termen lung, sa se faca pentru intretinere cate o sedinta saptamanala sau cel putin o sedinta o data la doua saptamani. Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata – similar cu ingrijirea parului sau a unghiilor - un tratament care trebuie sa- l facem din cand in cand pentru sanatatea noastra si pentru aspectul nostru.

           

Este acesta un program de slabire?

 

Absolut Nu! Centimetrii care se pierd prin Endermologie, nu sunt un rezultat al slabirii, ci al remodelarii corporale. Pentru a slabi este  recomandabila o dieta asociata cu exercitii fizice. Desigur, prin asocierea Endermologiei cu o dieta adecvata si/sau exercitii fizice (plus alti adjuvanti, precum Biostimularea) se obtin rezultate  mult mai rapide si mai spectaculoase, dar Endermologia da rezultate chiar si in lipsa acestora. De asemenea, este important ca in perioada tratamentului sa se consume multe lichide, pentru a usura eliminarea toxinelor prin tratament.           

           

Care sunt contraindicatiile acestui tratament?

Contraindicatii locale (zonele respective vor fi ocolite in timpul tratamentului):

  • hernie
  • angioma
  • venectazii/vene varicoase dureroase
  • lipoame
  • alunite   

Contraindicatii generale in cazul tratamentului endermologic:

  • cancer
  • pacemaker cardiac sau alte implanturi subcutanate
  • sarcina
  • boli infectioase progresive
  • diabet/SIDA
  • infectii cutanate/mancarimi
  • flebite
  • tratamente anti-coagulante
  • tratamente pentru boli circulatorii sau vasculare sistemice

In cazul unei contraindicatii va rugam sa prezentati recomandarea medicului curant.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video