FAMA BEAUTY SALON Afisari: 238
Categorie: SERVICII DIVERSE >> Saloane de infrumusetare (beauty salon) Vizitatori: 635
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Aurel Vlaicu, Nr.147,bl.20,sc.B,ap.45,parter, interfon45,
-------------------------
Phone: Telefon
  0721088572; 0216105130
-------------------------
Web: Internet
  email: office@famasalon.ro
  site: www.famasalon.ro

 
Biostimulare - ULTRATONE MEDITONE PRO  
Detalii  video  

ULTRATONE – MEDITONE PRO –

“Secretul corpului perfect fara a transpira in salile de fitness”

 

Acest aparat foloseste tehnologia cea mai avansata in domeniul frumusetii, biostimularea, corpul tau putand fi astfel tratat prin diferite programe fiziosecventiale pentru fiecare zona.

Ultratone – Meditone Pro - dispune de 10 iesiri electronice separate ce asigura 20 de electrozi patentati Bioptic, cu un control individual al intensitatii si de un dispozitiv Safe Start ce previne stimularea accidentala inaintea inceperii tratamentului.

Biostimularea este un mod sigur si sanatos de reducere a grasimii nedorite sau de imbunatatire a performantei muschilor, fiind o solutie stiintifica pentru toti aceia care vor sa obtina beneficii de modelare corporala si sa-si mentina corpurile intr-o stare de sanatate buna.

 

In zilele noastre fiecare dintre noi pune accent pe mentinerea formei fizice prin exercitii fizice, si pe rolul important pe care acestea il joaca in controlul greutatii si a formei corpului. Odata ce muschii sunt activati, sunt stimulate si o serie intreaga de procese din corp, fibrele musculare isi schimba proprietatile devenind mai elastice, circulatia este imbunatatita si mai multe calorii sunt consumate, conducand la pierderea in centimetrii si treptat la pierderea in greutate.

Cum putem combina o dieta sanatoasa cu cel mai eficient mod de antrenament al corpului, pentru a-l modela, a-l sculpta si a-i da forma?

Specialistii in domeniu au facut o descoperire extraordinara pornind de la unitatile motorii ce compun fiecare muschi in parte si au demonstrat ca prin plasarea electrozilor pentru biostimulare ai aparatului Ultratone, pe punctele motorii corespunzatoare, printr-un program electronic foarte precis se poate determina stimularea acestor muschi. Prin primirea stimulului, muschii care raspund de remodelarea corpului intra mai rapid in actiune decat cu exercitiile conventionale, obtinandu-se o forma fizica mai rapida.

 

BIOSTIMULARE – particularitati:

- foloseste 44 de tipuri de unde ce se absorb in corp, nu ataca organismul ci comunica cu acesta, activand metabolismul (spre deosebire de electrostimulare ce foloseste doar o singura unda ce emite un stimul la nivel muscular).

- nu foloseste sursa de curent!

Programele sunt personalizate, alegandu-se in functie de tipul morfologic al fiecarui client si de grupa de varsta din care face parte.

Pot beneficia de acest tratament atat femeile cat si barbatii de la varsta de 18 ani pana la peste 70 de ani.

Ultratone poate avea rezultate vizibile in doar 30 minute. In timp ce intr-o sedinta de de aerobic de 30 de minute putem consuma cca 189 Kcal, dupa o sedinta de Ultratone de 30 de minute se pot pierde cca 203 Kcal.

Cele 5 programe fiziosecventiale presetate ofera terapeutului o bagheta magica cu ajutorul careia se poate obtine o modelare corporala optima.

 

Programele de biostimulare Ultratone – Meditone Pro sunt:

1. Pierdere ultrarapida in centimetri

Acest program profund, viguros si intens este proiectat sa obtina rezultate imediate in doar 20 minute. Puteti efectua acest program, de exemplu inainte de o petrecere, sau atunci cand doriti sa incapeti mai repede intr-o rochie stramta.

2. Slabire concentrata

Furnizeaza exercitii de tonifiere si intarire a muschilor ce si-au pierdut elesticitatea, ajutand la reducerea taliei, burtii, soldurilor, coapselor, tonifiind in acelasi timp si pielea.

3. Antrenamente sportiveAceasta stimulare viguroasa ajuta la optimizarea performantelor fizice prin tonifierea, intarirea si revigorarea muschilor ce au fost inactivi. Reduce riscul de accidentare a celor ce practica sporturi.

4. Reducerea celuliteiAjuta la imbunatatirea circulatiei capilarelor, reduce tesutul gras, imbunatateste textura pielii, reduce aspectul de coaja de portocala si tesutul gras superficial.

5. Detoxifiere si Recuperare Activitatea de pompare va ajuta la reducerea toxinelor prin stimularea sistemului limfatic. Pulsurile ritmice cu frecventa redusa ajuta si accelereaza recuperarea muschilor fara stres sau oboseala pentru incheieturi.

 

Beneficiile modelarii corpului cu programele de biostimulare ale aparatului ULTRATONE – MEDITONE PRO - sunt:

 

  • redarea fermitatii muschilor, chiar si a celor ce nu raspund la exercitii fizice sau care nu au fost lucrati niciodata, intr-o sedinta de cca 40 minute;

  • eliminarea rapida a celulitei superficiale si profunde;

  • micsorarea stratului adipos in favoarea masei musculare;

  • imbunatatirea circulatiei sangvine – intregul corp va fi oxigenat, detoxifiat si regenerat;

  • pielea va deveni elastica si ferma;

  • relaxarea pe durata intregii proceduri – biostimularea nu implica stres sau oboseala, in timpul tratamentului eliberandu-se endorfine naturale care produc starea de bine;

  • in urma biostimularii corpul devine mai ferm, tonic si cu aspect placut, dar cel mai important bonus este cresterea energiei si a rezistentei la oboseala;

  • biostimularea este eficienta ca si tratament de masaj, stimuland sistemul limfatic pentru eliberarea toxinelor, ca ajutor in regimurile de slabit.

 

De retinut!

30 de minute ale unui program de biostimulare Ultratone echivaleaza cu 2 ore la un program de stimulare electrica normala.

    Recomandari:

 

Pachetul de inceput este de 12 sedinte.

Frecventa tratamentelor – in cura - se recomanda 3 sedinte pe saptamana ( nu mai des deoarece undele se absorb in corp timp de 24 de ore),

- in intretinere - o sedinta pe saptamana.

 

CONTRAINDICATII SI PRECAUTII

 

Precautii de ordin general

Desi puteti bea in timpul tratamentului, este mai bine sa nu mancati, deoarece puteti face indigstie din cauza fortei stimularii.

Ultratone nu ar trebui folosit in timpul unei activitati in care contractia muschilor nu poate fi controlata.

Tinerii inainte de pubertate nu ar trebui sa foloseasca Ultratone decat la indicatia medicului.

 

 

Precautii si Contraindicatii

Tratamentele Ultratone se potrivesc majoritaii oamenilor sanatosi, dar echipamentul nu ar trebui folosit:

  • La o persoana care nu intelege instructiunile si intrebarile terapeutului;

  • Daca persoana are un pacemaker cardiac;

  • Cand persoana este diagnosticata cu/sau este suspecta de epilepsie sau stari similare;

  • In caz de sarcina;

  • Peste alunite mari sau varice ce ies in evidenta;

  • Peste o rana;

  • In cazul pacientilor cu cancer;

  • In cazul unor dureri nediagnosticate;

  • Cand contractia musculara intrerupe procesul de vindecare;

  • Cand exercitiul fizic normal nu este indicat;

  • La pacientii cardiaci, pe partea de sus a trunchiului ( partea superioara a abdomenului, piept, brate sau spate );

  • In cazul unei boli, decat cu acordul medicului;

  • In cazul unor anormalitati vasculare precum flebita sau boli arteriale, decat cu acordul medicului;

  • Cand clientul sufera de alergie la electrozi;

  • In cazul unei probleme dermatologice, decat cu acordul medicului.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video