Fine Metal, Oteluri speciale si aliaje de cupru pentru scule - Bucuresti Afisari: 775
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii industriale (executie) Vizitatori: 440
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bulevardul Constructorilor, Nr. 20 A, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0788189976; 0268211572
-------------------------
Web: Internet
  email: office@finemetal.ro; export@finemetal.ro
  site: finemetal.ro

 
Despre noi, Fine Metal  
Detalii  video  

 

Fine Metal este din 2003 distribuitor în România de oteluri speciale si aliaje de cupru destinate realizarii de scule, matrite, dispozitive si alte piese pentru diferite ramuri industriale.

 Oteluri speciale 

Categoria de oteluri speciale include oteluri pentru scule si oteluri inoxidabile durificabile furnizate de producatori renumiti ca Dörrenberg Edelstahl GmbH. Cu o traditie de peste 300 de ani în productia de oteluri, în regiunea Oberberg, la Ründeroth, pe malul râului Agger, Dörrenberg Edelstahl detine si unul dintre cele mai mari stocuri de oteluri aliate din Europa, pe care îl distribuie prin intermediul agentiilor si distribuitorilor sai.

   Aliaje de cupru 

Aliajele de cupru, în mod deosebit Bronzurile cu Aluminiu si aliajele dure de cupru sunt produse in locatie din Turcia. Aceste aliaje le distribuim catre clientii din România. Pe lânga aceste materiale, Fine Metal comercializeaza în România si alte tipuri de oteluri destinate fabricarii de piese: oteluri de tratament, oteluri de cementare sau de nitrurare, oteluri arc..

   În ultimii ani, o noua directie de activitate o reprezinta exportul catre tari din U.E. si catre Turcia de produse metalice realizate în România.

Productia este complet integrata societatea dispunand de turnatorie de otel si fonta, prelucrari mecanice, sectie de tratamente tehnice precum si de laboratoare pentru determinarea caracteristicilor fizico-chimice

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video