Asociatia Euroclass-Training Afisari: 226
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 153
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Popa Lazar, nr. 8, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0212520238
-------------------------
Web: Internet
  email: office@ecst.ro
  site: www.ecst.ro

 
Curs calificare Bucatar  
Detalii  

Bucatarul realizeaza preparate culinare dupa diferite retete pentru satisfacerea exigentelor consumatorilor. In acest scop, el se ocupa de pregatirea produselor alimentare pentru gatit.

Masoara cantitatile necesare, le amesteca conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert,dupa caz.Imparte preparatele pe portii.
Bucatarul utilizeaza in activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini(cutite, satarul, robotul de bucatarie, masini de curatat si de taiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice) cu ajutorul carora transforma alimentele in preparate culinare.

Competente fundamentale

Comunicarea la locul de munca
Desfasurarea muncii în echipa

Competente generale la locul de munca

Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
Organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii sectiei
Prevenirea poluarii mediului

Competente specifice

Întocmirea documentelor specifice
Pregatirea antreurilor calde si reci
Pregatirea fripturilor
Pregatirea gustarilor calde si reci
Pregatirea mâncarurilor din carne
Pregatirea mâncarurilor din legume,orez,oua, paste fainoase
Pregatirea preparatelor lichide
Prepararea dulciurilor (deserturilor)
Prepararea fondurilor glace
Prepararea mâncarurilor din peste si fructe de mare
Realizarea actiunilor de supervizare si control
Realizarea aluaturilor de baza
Realizarea salatelor
Realizarea sosurilor

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
lucrul in echipa  |  Activitati comerciale  |  Adeverinta medicala   |  Barman preparator  |  Bucuresti  |  Cangur produse carne  |  Certificat casatorie  |  Certificat de nastere  |  Certificat mediu  |  Compot conserva  |  Conserve carne  |  Constructii hoteluri  |  Cuptoare microunde  |  Curs barman  |  Curs bucatar  |  Curs lucrator comert  |  Curs ospatar  |  Cursuri acreditate  |  Cursuri calificare  |  Cursuri calificare acreditate  |  Cursuri chelneri  |  Cursuri comportament  |  Cursuri comunicare  |  Cursuri igiena  |  Cursuri industria alimentara  |  Cursuri lucrator comert  |  Cursuri mecanica  |  Cursuri prevenirea poluarii  |  Cursuri turism  |  Cutite alimentare  |  Cutite bucatarie  |  Cutite plastic  |  Dezvoltare personala  |  Distributie marfa  |  Distributie marfuri  |  Echipa medicala  |  Exploatarea lemnului  |  Folie copt  |  Fructe mare  |  Hoteluri din bucuresti  |  Industria alimentara  |  Inscriere cursuri  |  Lactate produse  |  Locul de munca  |  Lucrari si servicii  |  Masini amestecat  |  Masini curatat  |  Masini gatit  |  Masini legume  |  Masini taiat  |  Masini taiat carne  |  Masini taiat legume  |  Masini tocat  |  Masini tocat carne  |  Masini unelte  |  Materii prime alimentare  |  Ministerul muncii familiei protectiei sociale  |  Office  |  Orez fructe mare  |  Oua paste  |  Paste fainoase  |  Paste fainoase oua  |  Prelucrarea lemnului  |  Preparate alimentare  |  Preparate calde  |  Preparate culinare  |  Preparate legume  |  Preparatele culinare  |  Produse conserve  |  Produse curatat  |  Produse igiena personala  |  Produse lactate  |  Produse vegetale  |  Produse zaharoase  |  Produsele alimentare  |  Retete preparate  |  Servicii turism  |  Studii mediu  |  Turism scolar  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.