Eugen si Fiul, Instalatii GPL Afisari: 3083
Categorie: AUTO MOTO >> Instalatii GPL (comercializare, montare) Vizitatori: 1387
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Neajlovului, nr. 100, sector 1
-------------------------
Phone: Telefon
  0745066059
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@gpleugensifiul.ro
  site: www.gpleugensifiul.ro
  facebook: montajinstalatiigplbucuresti

 
Sistemul GPL (instalatia GPL auto) Landi Renzo EVO  
Detalii  video  

Sistemul GPL (instalatia GPL auto) Landi Renzo EVO este unul dintre cele mai bine vândute instalatii GPL din portofoliul producatorului Landi Renzo.
Piesele si accesoriile din componenta sunt testate în conditii extreme de exploatare de renumitul producator de instalatii GPL, Landi Renzo. Dimensiunea compacta a componentelor face instalatia GPL auto (sistemul GPL) Landi Renzo EVO potrivita pentru multe dintre vehiculelor ce beneficiaza de un sistem de injectie catalizata multipunct.
Este proiectat pentru autovehicule cu motorizari de 2,3 sau 4 cilindri, normal aspirate sau turbo. Instalatia GPL auto Landi Renzo EVO este compatibila si cu norma de poluare Euro 6.

Centrala GPL EVO ( ECU) este asamblata într-o carcasa de tehnopolimer si beneficiaza de rezistenta ridicata la umiditate si praf potrivit standardului IP54. Centrala poate fi descrisa de instalarea usoara, fiabilitate si costuri reduse.
Rampa de injectoare GPL EVO este realizata prin procedee de injectie cu tehnopolimer si combina caracteristicile tehnice ale injectoarelor de ultima generatie cu o excelenta rezistenta la impuritatile din GPL.
Reductorul GPL este un reductor de tipul monotreapta compensat vacumatic ce beneficiaza de schimbator de caldura lichid de racire-GPL.
Comutatorul GPL permite vizualizarea si selectarea carburantului pe care doriti sa-l utilizati. De asemenea acesta permite vizualizarea nivelului de carburant GPL din rezervor prin intermediul celor 5 leduri din partea superioara. Comutatorul GPL dispune de un dispozitiv acustic, care atentioneaza utilizatorul cu privire la trecerea pe benzina pentru joasa presiune (la terminarea carburantului) sau la trecerea pe benzina în urma aparitiei unei erori (functie de diagnoza).
Multivalva GPL – permite stocarea carburantului în rezervorul GPL, mentine sub control presiunea carburatului GPL fiind un element de siguranta al instalatiei GPL si asigura alimentarea cu carburant GPL a componentelor din compartimentul motor prin intermediul conductelor de înalta presiune la îndeplinirea conditiilor optime de utilizare a carburantului alternativ GPL.

https://www.gpleugensifiul.ro/landi-renzo-evo

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video