Global Interior Solutions - Amenajari interioare, renovari, reparatii, Bucuresti Afisari: 6209
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii si decoratiuni interioare Vizitatori: 2278
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Crangasi , Nr.3 B, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0756821812; 0752824911
-------------------------
Web: Internet
  email: office@amenajariinterior.com; contact@amenajariinterior.com
  site: www.amenajariinterior.com

 
Instalatii sanitare si montaje  
Detalii  video  

Reparatii instalatii sanitare, reparatii instalatii termicemontaj instalatii sanitaremontaj instalatii termicemontaj, reparatii si desfundari canalizare.

 Oferim 15% discount fata de cea mai buna oferta pe care o gasiti! Oferim si cerem respect. Atentia la detalii se regaseste in calitatea serviciului oferit. Stim cat de important este mediul in care traiti si va relaxati. Tocmai de accea experienta noastra in domeniul amenajarilor interioare se regaseste in rezultatul durabil, calitativ, dar si in finisajele profesionale. Preturile amenajarilor interioare sunt informative si negociabile in functie de munca depusa si de nevoile dumneavoastra. Fie ca doriti sa reinviati spatiul dumeavoastra de locuit, fie ca ati avut o avarie, noi suntem solutia cea mai buna! Nu ezitati sa ne contactati. Consultati unul dintre specialistii nostrii dispusi sa va ofere indrumarea catre alegerea dorita, astfel incat rezultatul sa fie unul cel putin atat de bun pe cat v-ati dorit dumneavoastra. Utilizam cele mai bune produse si cei mai eficienti adezivi de pe piata. Va oferim cele mai bune servicii de amenajari interioare la cele mai avantajoase preturi! Nu ezitati!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video