Epardoseli Retail - Pardoseli rezidentiale, comerciale, sportive, Bucuresti Afisari: 503
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Linoleum, mocheta, parchet, pardoseli Vizitatori: 297
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sabinelor, Nr. 117, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0213163168 ; 0723145906; 0738647722
-------------------------
Web: Internet
  email: oferta@epardoseli.ro
  site: www.epardoseli.ro

 
Tapet cu dungi late metalice Arthouse Luxe Stripe Pret: 129,69 RON Rola
Detalii  

Faceti o declaratie de stil îndrazneata cu acest tapet luxos, cu dungi largi. Conceput cu o banda metalica perlata pentru a reflecta lumina si o banda cu textura subtila pentru a crea un contrast interesant, este un tapet vinilic care emana eleganta. Într-o nuanta pastel debordanta, care se potriveste cu multe scheme de culori interioare. Este un tapet care va adauga o nota de opulenta dormitorului, sufrageriei sau holului. Alegerea este a ta daca îl montezi pe fiecare perete sau doar pe unul.

Tapet dormitor, restaurante, hoteluri sau sali de evenimente intr-o gama larga de culori si modele. Tapetul de perete pentru dormitor living sau bucatarie este un element de decor care a fost extrem de utilizat înca din cele mai vechi timpuri. În ultima perioada majoritatea oamenilor au renuntat la folosirea acestuia. Cu toate acestea, în ultimii ani, el a revenit în atentia designerilor. Mai putin

 

Colectii de tapet dormitor, living, bucatarie, restaurante, hoteluri sau sali de evenimente!

Printre colectiiile de tapet dormitor comercializate de magazinul nostru veti gasi modele realiste cu tente moderne, vintage sau chiar si retro. Alegeti cu încredere din paleta de culori spectaculoasa, tapet pentru dormitoare sau living cu modele speciale sau chiar din cele cu suprafetele stralucitoare!

Tapetul are o istorie indelungata, care se întinde de-a lungul mai multor secole si pe mai multe continente. Istoria decorarii peretilor a început la romani si la egipteni. Acestia obisnuiau sa picteze peretii caselor lor. Câteva secole mai târziu, în mod special în zone cu climat mai rece, oamenii au început sa îsi acopere peretii si ferestrele cu materiale textile pentru a mentine încaperea calda. In familiile înstarite aceste materiale erau fine si scumpe si aveau rol decorativ. La mijlocul secolului al VIII-lea, câtiva prizonieri chinezi care cunosteau secretul prepararii hârtiei, au spus secretul arabilor. Arabii au raspândit modul de fabricare în tot Orientul Mijlociu.

În Europa, tehnica fabricarii hârtiei s-a raspândit abia la mijlocul secolului al XII-lea. Primele bucati de hârtie imprimata erau suveniruri religioase. Abia în anul 1481, la cererea Regelui Louis al XI-lea, Jean Bourdichon a pictat 50 de role de hârtie cu îngeri pe un fundal albastru. Regele comandase un tapet portabil pentru ca dorea sa îl duca cu el dintr-un castel în altul. Chiar daca au mai existat comenzi de acest gen, nu se poate spune ca tapetul a existat cu adevarat înainte de inventarea tiparnitei.

Tipuri de tapete. Argumente pro si contra.

Tapetele sunt îmbracamintea peretilor. Culoarea are un rol foarte important asupra dispozitiei si chiar asupra sanatatii noastre. Astazi în vînzare sunt prezente o mare cantitate de tipuri diverse de tapete, si toate ele au caracteristici si proprietati diferite. Nu trebuie uitat faptul ca finisarea peretilor a fost întotdeauna considerata o etapa foarte importanta a reparatiei. Alegerea corecta a tipului de tapete – este cheia unei reparatii calitative. Este important de luat în consideratie toate aspectele privind aplicare a lor. Piata materialelor de constructie este bogata cu cele mai diverse tipuri de tapete.

Tapetele din hartie

Tapetele de hartie sunt de-a dreptul clasice si sunt foarte întrebate si în zilele noastre. Sunt tapete cu fundament de hartie, pe care este aplicat desenul. Tapetele de hartie se caracterizeaza prin densitatea si calitatea hartiei. Pot fi: duplex (constau din doua straturi), si în relief (au o suprafata convexa a desenului). Partea din fata a tapetelor de hartie poate fi lucioasa sau mata, este posibila acoperirea partii din fata cu o pelicula subtire, care protejeaza tapetele impotriva uzurii prin gripare sau decolorarea desenului. Tapetele de hartie sunt disponibile într-o gama de preturi diversa. In majoritatea cazurilor pretul este direct proportional calitatii.Avantajele: tapetele de hartie sunt ecologice, accesibile, peretii lipiti cu tapete de hîrtie fara acoperire – respira (absorbînd umiditatea din încapere) nu sunt capricioase la calitatea peretilor, deoarece acopera defectele mici si le iau forma lor.Dezavantajele: Tapetele de hartie calitative nu sunt ieftine, pe tapetele ieftine în caz de umezire desenul începe sa murdareasca. Multi lipesc astfel de tapete prin suprapunere, deoarece la lipirea în rosturi, îmbinarile cateodata se distanteaza chiar. La decorarea peretilor cu tapete de hartie, nu este admisa stergerea puternica a tapetelor înca umede. Exista o mare posibilitate de deteriorare a lor.

Tapete de vinil

Astfel de tapete sunt disponibile în doua straturi, primul strat (din fata) pelicula PVC (policlorura de vinil). Substratul poate fi din hîrtie sau tesatura sintetica, sunt divizate în de vinil si înspumate. Pelicula din fata de vinil poate avea factura si culoare diversa. Este posibila aplicarea foitei de aluminiu ca element de decor al desenului. Versiunile mai ieftine a tapetelor de vinil, au acoperirea de vinil nu continua ci partial aplicata pe substratul de hîrtie. Tapetele înspumate difera prin relieful mai profund al desenului, care este atins datorita tratamentului termic al tapetelor în timpul fabricarii lor, tapetele înspumate sunt considerate ca fiind cele mai rezistente din tapetele de vinil.

Avantaje: În majoritatea sa tapetele de vinil pot fi sterse, absorb mai putin murdaria, creeaza o textura frumoasa pe perete, sunt rezistente la uzura. Pot fi utilizate atat în locuri publice cat si acasa, de exemplu, în bucatarie sau în antreu. Diferite categorii de preturi.Dezavantaje: Nu respira ca cele din hartie. Unele tipuri a tapetelor de vinil ieftine nu se pot curata cu forta, deoarece este posibil sa deteriorati stratul aparent, pudra de vinil si sclipicii de asemenea pot ramîne pe mîinile dumnevoastra.

Tapete din material textil

Este un tip de tapet relativ nou, modern, tot mai întrebat pe piata noastra de consum. Tapetele din material textil constau din doua straturi, fundament din hîrtie si partea exterioara din textil. Elementul textil al tapetelor poate fi din materiale diferite precum: fire de in, fibra de agava sau bumbac, sau poate fi combinat cu materiale artificiale. Aceste tapete pot fi curatate cu o perie moale sau cu un aspirator de praf. Structura acestor tapete este neteda si densa. Tapetele din material textil permit crearea unei atmosfere deosebite în dormitor, living sau hol. Datorita acestui fapt au primit recunoasterea clientilor.Tapet cu dungi late metalice Arthouse Luxe Stripe Dusky Rose

 

Avantajele: Sunt ecologice pure, au o gama bogata de culori.Dezavantaje: Un pret relativ ridicat, sunt capricioase la lipire.

Sfaturi privind montajul tapetului in dormitor, living sau hol montarea tapetului

Este greu sa montezi tapetul, la tine acasa? Nimic mai simplu, urmeaza sfaturile si recomandarile de mai jos.

Demonteaza mai intai intrerupatoarele si a prizele, in asa fel incat sa nu existe denivelari, urme de praf sau grasime. Tapetul se aplica pe un perete curat, uscat si neted. Ai grija la alegerea adezivului. Acesta trebuie sa fie compatibil cu tipul de tapet pe care il montezi pe perete. Pregati instrumentele necesare: cutter, pensula, rigla, trafalet si o scara, utila daca peretii sunt inalti.

Aplicarea tapetului pe perete

1. Primul pas il reprezinta masurarea peretilor, de jos in sus, de la nivelul pardoselei pana la tavan.2. Dupa ce ati realizat acest lucru, puteti trece la decuparea tapetului in fasii verticale, cu ajutorul unei rigle si al unui cutter, adaugand 10 centimetri fata de ceea ce ne arata masuratorile.3. In cazul unui tapet cu diverse modele, veti urmari forma desenului atunci cand desprindeti fasiile.4. Adezivul se aplica atat pe tapet, cat si pe perete, cu ajutorul pensulei si al trafaletului. Va recomandam sa parcurgeti si instructiunile oferite de fiecare producator in parte.5. Pentru a face tapetul cat mai maleabil, inainte de montaj, va trebuie sa indoim capetele fasiilor, dupa ce am aplicat adezivul. Acelasi rezultat poate fi obtinut insa si daca lasam adezivul sa actioneze timp de 10 minute.6. Fixarea foliilor de tapet se realizeaza in ordinea in care fasiile au fost taiate, de obicei, de sus in jos, asta daca indicatiile producatorului nu sunt altele. In paralel, urmariti eliminarea aerului care se poate forma la interior, netezind tapetul cu o perie sau cu o rola de cauciuc.7. Daca v-a ramas material in zona tavanului si pardoselii, puteti taia surplusul folosindu-ne de rigla si cutter.8. Este recomandat ca, la imbinarea fasiilor, sa nu suprapunem marginile acestora, ci doar sa le aducem cat mai aproape, in asa fel incat sa nu avem spatii libere.9. Excesul de adeziv poate fi indepartat cu ajutorului a unei carpe moi sau al unui burete.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
amenajari de spatii exterioare  |  aranjamente florale diverse  |  Acoperiri scari  |  Adeziv burete  |  Adeziv cauciuc  |  Adeziv constructii  |  Adeziv lemn  |  Adeziv marmura, granit   |  Adeziv parchet  |  Adeziv profesional  |  Adeziv sticla  |  Adeziv tapet  |  Adeziv vinilic  |  Adezivi polistiren  |  Aluminiu pudra  |  Amenajarea locuintei  |  Amenajari bai  |  Amenajari bucatarii  |  Amenajari constructii  |  Amenajari de spatii interioare   |  Amenajari hoteluri  |  Amenajari interioare si exterioare   |  Amenajari restaurante  |  Amorsa de perete  |  Amorsa parchet  |  Amorsa perete  |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Animale de companie  |  Animale mici companie  |  Antreu rece  |  Aplica exterioara  |  Aplica perete  |  Aplicare tapet   |  Aplicat decor  |  Baghete polistiren  |  Baghete usi  |  Bai apa  |  Balcoane lemn  |  Banda continua   |  Banda metalica  |  Blat de lucru  |  Blaturi baie  |  Blaturi bucatarie  |  Blaturi exterior  |  Blaturi mese  |  Blaturi pal  |  Blaturi piatra naturala  |  Burete rola  |  Calitatea materialelor  |  Camera de baie  |  Capacitate portanta   |  Carpe bumbac  |  Carpe din bumbac  |  Casa de piatra  |  Case la rosu  |  Cazi baie  |  Chiuvete baie  |  Chiuvete bucatarie  |  Chiuvete granit  |  Colectia decor  |  Comenzi perete  |  Companie animale  |  Cornise polistiren  |  Cornise tavan  |  Culori diverse   |  Culori textile  |  Curatat parchet  |  Cutii clasice  |  Declaratie tip   |  Decor sali  |  Design casa  |  Design elegant  |  Design hoteluri  |  Design interior  |  Design produs  |  Design spatii lucru  |  Dimensiuni model  |  Dormitoare clasice  |  Dormitoare moderne  |  Elemente constructii  |  Elemente scari interioare  |  Faiantar bucuresti  |  Faiantar sector 5  |  Fibra de calitate   |  Fibra sticla  |  Finisaje constructii  |  Finisaje interioare  |  Finisaje interior/exterior  |  Finisaje marmura  |  Fire bumbac  |  Glafuri exterioare  |  Glafuri exterior  |  Glafuri interioare  |  Glafuri interior  |  Gresie portelanata  |  Grund alb  |  Hartie imprimata  |  Imitatie lemn  |  Incalzire baie  |  Incalzire pardoseala  |  Incalzire prin pardoseala  |  Intretinere faianta  |  Intretinere gresie  |  Intretinere linoleum  |  Intretinere parchet  |  Intretinere pardoseli  |  Intretinere piatra  |  Intretinere piatra naturala  |  Intretinere site  |  Ipsos adeziv  |  Iroko mobilier exotic  |  Lacuire parchet clasic  |  Lamele din ceramica  |  Lemn alb  |  Lemn inchis  |  Lemn masiv  |  Lemn natural  |  Locul de munca  |  Lungime rola  |  Material acoperire  |  Material special  |  Materiale acoperire  |  Materiale amenajari  |  Materiale amenajari exterioare  |  Materiale amenajari interioare  |  Materiale din pvc  |  Materiale finisaje  |  Materiale placari  |  Mese bucatarie  |  Mese piatra naturala  |  Mici reparatii  |  Mocheta exterior  |  Mochete confort  |  Modele florale  |  Montaj aluminiu  |  Montaj faianta  |  Montaj granit  |  Montaj gresie  |  Montaj marmura  |  Montaj parchet  |  Montaj parchet stratificat  |  Montaj plinte  |  Montaj pvc  |  Montaj usi  |  Montaj usi exterior  |  Montaj usi interior  |  Montare placi termoizolante polistiren  |  Motiv floral  |  Mozaic lemn  |  Nivelul de lumina   |  Nuante faianta  |  Obiecte decorative  |  Obiecte ornamentale  |  Obiecte personalizate  |  Obiecte polistiren  |  Parchet cires  |  Parchet clasic  |  Parchet din lemn  |  Parchet doussie  |  Parchet dublustratificat  |  Parchet frasin  |  Parchet interior  |  Parchet jatoba  |  Parchet laminat  |  Parchet lemn masiv  |  Parchet masiv  |  Parchet merbau  |  Parchet nuc  |  Parchet stejar  |  Parchet stratificat  |  Parchet teak  |  Parchet wenge  |  Parchet, gresie, linoleum  |  Parchetar sector 5  |  Pardoseala montata  |  Pardoseala tip deck  |  Pardoseli lemn masiv  |  Pardoseli exterior  |  Pardoseli lemn  |  Pardoseli marmura  |  Pardoseli parchet masiv  |  Pardoseli sportive  |  Pardoseli suprainaltate  |  Pardoselile din pvc  |  Piatra naturala  |  Pietre naturale  |  Piscine exterior  |  Piscine lemn pin  |  Placaje naturale  |  Placaje pardoseli  |  Placarea peretilor  |  Placari exterioare  |  Placari interioare  |  Placari marmura  |  Placari piatra  |  Placari scari  |  Placi ceramice  |  Placi ceramice interior  |  Placi de piatra  |  Placi marmura  |  Placile ceramice  |  Plasa fibra sticla  |  Plinte decorative  |  Polistiren expandat  |  Polistiren extrudat  |  Prelungeste viata  |  Prima casa  |  Producator parchet  |  Produse casa  |  Produse ornamentale  |  Profile culoare  |  Profile decorative   |  Profile decorative polistiren  |  Profile exterior  |  Profile ferestre  |  Profile interior  |  Profile lemn  |  Profile metalice  |  Profile ornamentale  |  Profile polistiren  |  Profile polistiren expandat  |  Profile pvc  |  Profile usi  |  Propria personalitate  |  Proprietati ecologice   |  Reparatii aluminiu  |  Reparatii diverse  |  Rezistenta cuptor  |  Rola hartie  |  Role de material  |  Role hartie  |  Rozete polistiren  |  Sapa egalizare  |  Scari exterior  |  Scari fier  |  Scari granit  |  Scari interior  |  Scari marmura  |  Scari piatra  |  Servicii retail  |  Sifoane de pardoseala  |  Sifoane pardoseala  |  Spatiul de bucatarie  |  Stil de viata  |  Stil elegant  |  Stil modern  |  Strat termic  |  Structura metalica  |  Surplusul de grasime  |  Tapet bucatarie  |  Tapet flexibil polistiren  |  Tapet hartie  |  Tapet hoteluri  |  Tapet living   |  Tapet pvc  |  Tapet restaurante  |  Tapet textil  |  Tapet vinil  |  Tapet vinil expandat  |  Terase exterioare  |  Terase lemn  |  Terase pvc  |  Textile bumbac  |  Textura naturala  |  Tipuri de constructii  |  Trafaleti pensule constructii  |  Uscat simplu   |  Usi dormitor  |  Usi exterior  |  Usi interioare  |  Usi interior  |  Vanzari rezidentiale  |  Verticale de piata  |  Zone greu accesibile  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.