Epa Consult - Instalatii de climatizare, incalzire si ventilatie, Afumati / Ilfov Afisari: 1303
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 444
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti - Urziceni , Nr.90, Afumati, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0374494912; 0757020707; 0757020701
-------------------------
Web: Internet
  email: office@epaconsult.ro; info@epaconsult.ro
  site: www.epaconsult.ro

 
Pompa de condens Gotec Pret: 499,00 RON
Detalii  video  

- Pachetul contine pompa de condens Rapido si sistemul de mascare Artiplastic pentru o instalare rapida si de durata.- O pompa de condens cu fiabilitate ridicata si nivel de zgomot redus adaptata perfect cerintelor pietii.- Pachetul contine noul rezervor tratat impotriva dezvoltarii bacteriilor.

 

INFORMATII POMPE DE CONDENS

Pompe de condens Aspen - UK

   ASPEN PUMPS este unul din cei mai importanti jucatori de pe piata in proiectarea si fabricarea de pompe de condens pentru industria de climatizare.Aspen Pumps a fost infiintata in anul 1992 de trei ingineri in montaj aer conditionat si echipamentele de refrigerare. Metodele existente de indepartare a condensului nu raspundeau nevoilor instalatorilor si astfel a fost dezvoltata o serie de pompe de condens de incredere.Din aceste inceputuri modeste, Aspen Pumps a devenit un lider de piata in eliminarea condensului, furnizand o gama completa de pompe de condens, rezidentiale si comerciale, pe pietele din peste 62 de tari din Europa, America, Africa si Australia.                                                           

Pompe de condens Gotec - Elvetia

   GOTEC - Elvetia face parte din producatorii de top in industria pompelor electromagnetice, cu o experienta de peste 40 de ani in fabricarea de pompe de condens.Fabricate exclusiv in Elvetia, pompele de condes GOTEC sunt cele mai silentioase de pe piata (conform Laboratoarelor LNE-Franta), devenind cu timpul sinonime cu calitatea, fiabilitatea si durata lunga de viata.                                                              

Probleme cu evacuarea condensului?

 

De acum nu trebuie sa-ti mai faci griji ca nu poti elimina condensul produs de noua ta centrala in condensatie. Fie ca in zona centralei nu exista o scurgere sau  centrala ta in condensatie este montata la demisol (sub cota canalizarii), pompele de condes special concepute pentru astfel de aplicatii pot rezolva aceasta problema.

Vrei sa montezi aparatul de aer conditionat intr-o pozitie avantajoasa care sa-ti asigure confortul termic mult dorit? Chiar daca acest lucru parea greu realizabil datorita imposibilitatii scurgerii gravitationale a condensului produs de aparat, pompele de condens din seria mini sunt special concepute pentru a veni in ajutorul tau. Acestea au niveluri foarte saczute de zgomot si dimensiuni reduse pentru a putea fi instalate direct in unitatea interioara a aparatului de aer conditionat. .

 

 

 

Pompele de condens se folosesc pentru eliminarea condensului la aparate de aer conditionat tip split de perete, acolo unde, pompa de condens trebuie sa fie de mici dimensiuni pentru a putea incapea in unitatea interioara. Aceste pompe de condens au de regula rezervor extern, debitul de apa vehiculat fiind sub 15 litri/h, inaltimea de pompare putand insa sa atinga si 15 metri. Comanda modelul ales pe pompedecondens.ro

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video