Energetico, Timisoara - Administrare Imobile Afisari: 1134
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Administrare imobile Vizitatori: 516
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Lascar Catargiu, Nr.2A, Timisoara, judetul Timis
-------------------------
Phone: Telefon
  0722417389
-------------------------
Web: Internet
  email: office@energetico.ro
  site: www.energetico.ro

 
Despre Energetico Timisoara  
Detalii  video  

Energetico Timisoara va face acum viata mai usoara : prin serviciile noastre de administrare de imobile, de la asociatii de locatari si pana la proprietati rezidentiale – noi va vom asigura nu doar administratea imobilelor, dar si servicii de tip DDD, pentru momentele cand este nevoie de o dezinsectie realizata in mod profesionist.

Fie ca alegeti sa lasati sarcina administrarii imobilelor dumneavoastra in seama noastra sau sunteti plecati din tara si nu va puteti ocupa de acest aspect, noi suntem solutia ideala. Cu o evhipa de incredere si servicii de o promptitudine exemplara, Energetico este in acest moment alegerea fireasca atuncu cand vine vorba despre domeniul administrarii de imobile.

Va asteptam sa ne contactati chiar astazi !

Administrare Imobile 

Pentru aceia intre dumneavoastra care nu au suficient timp la dispozitie pentru a rezolva totul sau pur si simplu nu pot sa administreze toate proprietatile detinute, SC ENERGETICO SRL vine acum cu o solutie salvatoare : va punem la dispozitie servicii profesioniste de administrare a imobilelor, fie ca este vorba despre asociatii de proprietari, zone rezidentiale, vile si apartamente, dar si cladiri de birouri. Ne vom ocupa de managementul proprietatii, de managementul financiar al acesteia, dar si de orice tip de servicii conexe si complementare, precum colectarea de chirii, curatenia, mentenanta, consilierea juridica si economica, transformarea in persoana juridica nonprofit s.a.m.d.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video