Elzada - Restaurant Bucuresti Afisari: 32
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 26
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Oltenitei, Nr. 13-15, Sector 4
-------------------------
Phone: Telefon
  0724519898; 0722214001; 0723019747
-------------------------
Web: Internet
  email: restaurantzada@yahoo.ro
  site: www.restaurant-elzada.webnode.com
  facebook: Oficial.Elzada

 
Detalii activitate

O locatie eleganta si spatioasa situata in parcul Tineretului care poate indeplini nevoile diverselor tipuri de evenimente - nunta, corporate, ceremonii de gala. Restaurant Elzada dispune de o sala de evenimente cu o capacitate maxima de 70 de locuri, si o terasa exterioara cu o capacitate de 200 locuri.

Suntem specialisti in bucataria romaneasca si internationala si ne axam pe mancare si mirodenii proaspete, pentru a va oferi aroma perfecta ce va va rasfata simturile.

Bucatarii nostri experimentati sunt excelent pregatiti, reusind sa livreze prin preparatele lor experiente de neuitat.

Reputatia noastra in organizarea de evenimente se bazeaza pe abilitatea noastra de a ne adapta preferintelor dumneavoastra si a va oferi un gust bine echilibrat si savuros.

Decorul plin de gust si ambianta mangaietoare, interiorul spatios, scaunele confortabile si peisajul atragator va vor spori in continuare placerea de a organiza un eveniment in salonul noastre. Fie ca doriti sa gazduiti o petrecere cu multi invitati, fie ca preferati un eveniment intim, la noi veti gasi exact ce aveti nevoie.

Chiar daca aveti nevoie de servicii pentru o intalnire corporate, o nunta sau un banchet, echipa Elzada  adauga un strop de calitate evenimentului dumneavoastra.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16] [Image #17] [Image #18]
 
Echipa specialisti  |  Eveniment corporate  |  Evenimente corporate  |  Evenimente de neuitat  |  Petrecere corporate  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 4  |  Terasa exterioara  |  Terase restaurante  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.