Eleven - Restaurant Bucuresti Afisari: 58
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 52
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Postavarul, Nr. 86-90, sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0723211222; 0786112411
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.elevenrestaurant.ro
  facebook: RestaurantEleven

 
Detalii activitate

Preparate Savuroase – Servicii Ireprosabile – Ambianta Placuta

Restaurant Eleven reuseste sa aduca o parte din bucataria internationala în România, prin modul traditional de preparare si ingredientele proaspete si de calitate.

Eleven îsi propune sa te surprinda prin savoarea preparatelor sale si prin priceperea si dedicatia personalului.

Amplasat într-un cartier linistit al Bucurestiului, într-o zona ferita de agitatia orasului, Eleven este un loc în care te vei relaxa si vei uita de toate grijile cotidiene. Suntem convinsi ca vei reveni curând.

Într-un decor plin de culoare, ambianta plina de farmec, Eleven iti propune un meniu elegant si rafinat bazat pe calitatea si prospetimea celor mai fine si sofisticate ingrediente, iar sarea si piperul vor da gust si savoare bucatelor românesti si internationale, pregatite cu multa dragoste.

Va oferim o gama larga de servicii pentru toate ocaziile! Flexibilitatea deplina în alcatuirea meniului cât si adaptarea lui la bugetul dumneavoastra, plus amabilitatea si profesionalismul echipei noastre vor garanta reusita petrecerii dumneavoastra.

Restaurantul dispune de o capacitate maxima de 320 de locuri: Eleven Ballroom cu 120 locuri, Eleven Restaurant cu 100 locuri, Eleven Kids cu 70 locuri si loc de joaca pentru copii si nu în ultimul rând Eleven Aniversaire cu 30 locuri.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14] [Image #15] [Image #16]
 
Decor restaurant  |  Ingrediente proaspete  |  Locuri joaca  |  Meniu copii  |  Preparate internationale  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurant elegant  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 3  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.