Electrician Autorizat ANRE Disponibil 24/24, 7 zile din 7 - Bucuresti Afisari: 452
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 208
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Resita, Nr 25,sector 4, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722974760; 0771302745
-------------------------
Web: Internet
  email: office@electricianbucuresti.com.ro
  site: www.electricianbucuresti.com.ro

 
Schimbrea instalatiei electrice  
Detalii  video  

Cu toate acestea, necesitatea schimbarii instalatiei electrice este una destul de urgenta si obligatorie mai ales in cazul apartamentelor vechi ale caror instalatii nu mai sunt deloc sigure. In cazurile "fericite", o instalatie electrica veche poate genera doar un consum mai ridicat sau defectarea aparaturii electrocasnice din apartament, insa, de cele mai multe ori, defectarea instalatiei electrice poate conduce la incendierea intregii cladiri.

Instalatia electrica in trecut nu a fost conceputa pentru un consum ridicat de energie electrica, doar un consum redus de la cateva becuri, televizor si frigider. Acum cand nevoia de consum energetic pentru o buna functionare a tuturor electrocasnicelor (centrala, masina de spalat, cuptor cu microunde, aer conditionat, etc.) si echipamentelor IT&C (calculator, laptop, tableta, smartphone, smart tv, servere, etc), nu face fata instalatia electrica trebuie schimbata astfel incat sa evitam deteriorarea produselor  electrice pe care le aveti.  Cand facem precizare de instalatie electrica invechita ne gandim la: fire imbatranite de aluminiu, cabluri pentru curanti slabi, prinze insuficiente, etc. In aceste cazuri schimbarea instalatiei electrica este necesara.

Echipa noastra de electricieni autorizati ANRE va asigura schimbarea instalatiei electrice rapid si fara complicatii. Suntem autorizati si avem experienta necesara pentru rezolvarea problemelor la instalatia electrica, cu preturi accesibile pentru orice buget.

Din pretul achitat firmelor specializate, care se ocupa de schimbarea instalatiei electrice, aproape jumatate este reprezentat de manopera pentru intreaga operatiune.

Fie ca sunt montate cabluri de cupru, fie cabluri de aluminiu – lucrarea presupune multa atentie si grija din partea specialistilor. Schimbarea cablului se poate face prin impingerea acestuia pe tubulatura, folosind un instrument special. O alta metoda de inlocuire a cablurilor electrice este cea in care este lasat pe tubulatura un conductor de care este legat cablul nou.

 

Multa grija presupune si montarea dozelor de legaturi in care se realizeaza legaturile electrice sau cele de aparat in care se vor monta prizele si intrerupatoarele.

Cu toate ca fiecare dintre noi ne dorim o instalatie electrica noua, costurile prea mari ii pot determina pe multi sa realizeze o astfel de lucrare pe etape.

Cea mai importanta investitie este de departe schimbarea tabloului electric. De asemenea, cei care vor efectua intreaga lucrare se vor ocupa si de montarea instalatiei de cablu tv sau de telefonie in costurile totale.

Schimbarea completa a instalatiei electrice la o garsoniera variaza intre 1.000-1.500 lei, la un apartament cu doua camere pretul este cuprins intre 1.500 si 2.000 lei, iar la cele cu trei sau patru camere costul total poate ajunge la peste 2.500  si 3.000 de lei.

Lucrarea sa se faca intr un timp cat mai scurt cu putinta si sa se respecte programul de odihna impus de legea in vigoare.

Lucrarea sa fie de foarte buna calitate intrucat orice problema aparuta ulterior implica disconfort atat persoanelor care locuiesc in apartament cat si vecinilor.

Fiind vorba de o lucrare ascunsa ( ingropata ) este foarte importanta calitatea materialelor, astfel incat folosirea produselor de slaba calitate pot implica interventii ulterioare nu doar de natura electrica si pot fi foarte costisitoare.

Pentru acest tip de lucrari este foarte imprtanta si perioada de garantie a lucrarii pe care o acorda furnizorul de servicii. Fiind vorba de un spatiu de locuit comun, o lucrare de calitate care beneficiaza de o garantie pe o perioada indelungata de timp ofera siguranta si confort tuturor locatarilor din imobil.

Va oferim spre exemplu o gama de preturi pentru locuinte (apartamente, garsoniere) in blocuri:

Instalatie electrica garsoniera. Durata de executie 3 - 4 zile lucratoare.

Instalatie electrica apartament doua camere. Durata de executie 4 - 5 zile lucratoare.

Instalatie electrica apartament trei camere . Durata de executie 5 - 6 zile lucratoare.

Instalatie electrica apartament patru camere . Durata de executie 6 – 7 zile lucratoare.

Preturile sunt negociabile si pot sa difere in functie de volumul de munca. Operatiuni incluse in acest pret sunt urmatoarele:

Dezafectarea instalatiei vechi care se face prin debransarea ei de la tabloul electric al locuintei. Precizam ca nici o parte din cablajul electric vechi nu se mai foloseste, el se extrage din zidarie daca este posibil. Intrucat noua instalatie electrica foloseste cu totul alte materiale si numarul circuitelor electrice creste sunt necesare trasee de cablu noi, nu exista posibilitatea ( cel putin in cazul locuintelor din beton ) de a introduce cabluri noi prin spatiile (tuburile) de la instalatia veche.

Consultare cu beneficiarul privind pozitionarea prizelor, intrerupatoarelor, corpurilor de iluminat ce vor deservi noua instalatie electrica si stabilirea traseelor electrice care vor fi executate, respectand cerintele beneficiarului privind numarul si pozitionarea locurilor de consum daca acest lucru respecta normativele tehnice in vigoare.

Executarea de canaluri ( santuri, sparturi ) in structura tare ( beton, tencuiala) pentru a face loc traseelor de cabluri care urmeaza sa fie instalate. Aceasta etapa este cea mai dificila si necesita un volum de munca destul de mare. Se face prin taierea betonului cu discuri abrazive pe toata lungimea noului traseu electric si inlaturarea masei taiate cu percutoare.

Executare traseelor de cabluri prin pozarea lor pe traseele pregatite in acest sens. Cablurile sunt prinse ferm pe pereti cu ajutorul diblurilor, banda montaj, ipsos. In acelasi timp se face si cablarea curentilor slabi ( cablu de antena , internet, boxe, alarma).

Montajul dozelor de aparat si a dozelor de legatura.

Realizarea conexiunilor electrice in doze, proba instalatiei.

Realizarea noului tablou electric la standarde moderne, conform normelor de siguranta in vigoare, tablou in care se vor regasi circuite dedicate consumatorilor importanti aflati in locuinta.

Montajul aparatelor electrice ( prize, intrerupatoare)

Montajul corpurilor de iluminat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video