Parrot Invent - Sisteme de Interfonie ,videointerfonie, auomatizari instalatii electrice, Bucuresti Afisari: 621
Categorie: ALARME, APARARE, PAZA >> Interfoane Vizitatori: 439
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
P-ta. Gheorghe Cantacuzino, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0744321010
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.electricfon.ro

 
Video Interfon Vila si Casa  
Detalii  video

Un Video Interfon pentru vila sau pentru casa va este util pentru a verifica identitatea celui care suna la intrare pe care il puteti vedea pe monitorul postului de interior.Un post video poate sa aibe pentru un receptor audio  sau doar un difuzor cu microfon pentru a nu fi nevoit sa tineti receptorul in mana in timpul comunicarii.. Configuratia unui interfon video se stabileste  functie de : 1) numarul de butoane la panoul de intrare ( pe care il doriti dumneavoastra ) 2) numarul de posturi de interior. Posturile pot fi montate uneori si in paralel adica, 2 posturi sau mai multe pot fi  comandate de un singur buton de la panoul de intrare. 3) montarea broastei electromagnetice pe usa cladirii sau a portii 4) Montarea unui amortizor care sa inchida usa dupa deschidera si intrare in imobil unde este posibil si unde este solicitat.

Montarea unui video interfon presupiune montarea panoului de intrare cu butoane, montarea broastei electromagnetice de deschiderea a usi din interior, cablarea , instalarea sursei de alimentare si instalarea si programarea posturilor de interior. In cazul in care deja exsista cablare in imobil, alegerea noului interfon poate sa tina cont si de numarul de fire pe care il are cablarea exsitenta

Firma noastra Electricfon ( Parrot Invent SRL ) instaleaza video interfoane pentru vila produse de mai multe firme si modele.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video