EDIL RENT Afisari: 1215
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 614
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 53, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0742484544
-------------------------
Web: Internet
  email: edilrent_sibiu@yahoo.com
  site: www.edilrent.ro

 
Grinda tip H20  
Detalii  video  

Firma Edilrent dispune de o gama variata de produse si utilaje destinate acelor companii de constructii care doresc cele mai bune solutii pentru problemele pe care le au. Astfel, in prezent, aceasta companie ofera numeroase tipuri de produse din seria grinda tip H20, atat noi, cat si second hand, importate din UE. Acestea sunt create pentru a veni in ajutorul acelor lucrari de constructie care implica turnarea placilor de beton, fiind folosite pentru sprijinirea lor. Create din lemn de cea mai buna calitate, tratat in prealabil si vopsit astfel incat sa reziste la umiditate si sa nu adere la beton, acestea pot face fata unor sarcini extreme.

Solutii practice pentru orice grinda tip H20 de calitate  

Incercand constant sa ofere cele mai bune solutii pentru nevoile actuale ale constructorilor, Edilrent dispune de numeroase tipuri de grinda tip H20 importate din UE, atat clasa I, adica create integral din lemn tratat de rasionoase care dispun de asemenea de un brat median integral din lemn de rasinoase incleiat astfel incat sa dispuna de o flexibilitate extinsa. Aceste produse pot fi comandate atat din stoc, cat si aduse la comanda, in functie de necesarul clientilor. Mai mult, ele pot fi atat noi, cat si secondhand. Atunci cand vine vorba de pret, acesta depinde in cea mai mare parte de numarul produselor dorite si de lungimea lor. Astfel, sunt disponibile atat lungimile standard, 245 cm cu o greutate de 12.5 kg, 265cm la 13.3 kg , 290 cm la 14.5 kg, 330 cm la 16.5 kg, 360 cm cu greutate de 19.5 kg, 390cm, 450 cm, 490 cm la 24.5 kg, si 590 centimetri, la 29.5 kg. Mai mult de atat, pot fi comandate si masuri atipice pentru nevoi specifice. Procesul de fabricatie implica lemn de rasinoase, care este atat usor, cat si rezistent, fiind solutii perfecte pentru medii pline de umiditate. Mai mult, miezul este creat din trei straturi care confera fiabilitate si flexibilitate. Imbinarea se face cu flansele in trei dinti, cu capete inchise in protectii metalice, oferind o suprafata mare de contact si o rezistenta marita la socuri specifice si la o incarcare consistenta. Orice grinda tip H20 are o durata de viata foarte mare, mai ales daca sunt folosite corespunzator, respectand indicatiile prducatorilor.

Unde se folosesc grinzi tip H20 comercializate de Edilrent  

In prezent, grinda tip H20 este folosita in cadrul cofrajelor pentru turnarea placilor din beton, indiferent de dimensiuni. Astfel, se numeste grinda tip H20 deoarece dimensiunea ei standard se refera la 20 de centimetri latime, in timp ce lungimea este variabila. Edilrent ofera atat produse noi, cat si second hand, atat spre vanzare, cat si spre inchiriere, fiind vorba atat de grinzi clasa I cu miez integral creat din materiale de lemn de rasinoase stratificat, cat si grinzi clasa a II-a cu miez din material conglomerat, care sunt mai ieftine, dar care au de asemenea o serie de caracteristici specifice extrem de performante. Compania Edilrent reuseste constant sa ofere cele mai bune solutii pentru o gama variata de lucrari.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video